понедељак, 3. септембар 2018.

Duša nalazi drugu dušu, moćan instinkt ih vodi

Picture  

Duša nalazi drugu dušu. 
Tako izgubljena mačka ili pas pronalaze svoj dom; ponekad hiljadama kilometara udaljen. Prevazilazeći strašne prepreke i opasnosti.  


Ali nalaze i naučnici ne mogu da objasne tu činjenicu. Tako, golub pronalazi golubicu. Hiljadama kilometara udaljenu. Postoji neki tajni način da se nađu svoji. Sama priroda to je tako uredila.
Neki su već našli. A drugi su na putu. 


​Ako nikoga nema pored, ne treba očajavati. Treba trčati, plivati, letjeti. Nevidljivi sistem navigacije će te dovesti do tvog čovjeka. Čak i ako nam je snaga na izmaku i nada presušila, mi ipak nastavljamo dalje. Moćni instinkt nas vodi. 

I bez greške dovodi do svog čoveka. Koji nam takođe ide u susret. Iz tačke "A" u tačku "B". Nema mape. Nema navigacije. Ali postoji kretanje; tako je mozak uređen. Ili tačnije, duša. Uhvati signale druge duše na bilo kom rastojanju. I susret će se sigurno dogoditi, 

Treba samo čuvati sebe, da ne poginemo na putu. Čuvati od očaja. Od onih koji pokušavaju da nas udalje od traga i dokažu da je traganje beskorisno. Mi se krećemo u pravom smjeru; nas vodi Veliki instinkt ljubavi. I naći ćemo onoga ko nam treba. Vratićemo se kući ...

Anna Kirjanova

Prevod teksta: https://vk.com/public58603823?w=wall-58603823_918

Prevela: Beba Muratović - bebamur.com

1 коментар:

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.