уторак, 18. септембар 2018.

Фотографија

Фотографија корисника Света Петка Ђунис  


Једна благочестива и побожна гркиња када се пре неколико година (око 2000-дите године) вратила на Кипар са Горe Синај и развила филм увидела је да је фотоапарат забележио ову фотографију.

Отишла је код свог старца, искусног духовника и упитала га да јој каже ко се налази на фотографији. Старац, бојећи се ђавоље обмане, рекао је да он нити зна нити има смелости да да такав суд, те да ће се молити Богу па ако буде Божја воља и Господ открије, он ће јој јавити.
Старац се молио годину дана и Бог му је открио следеће: - да се на фотографији усликаној на гори Синај налази Свети Пророк Илија, Господ Исус Христос и Свети Архангел Михаило са сасудима, и да су Свети Илија и Господ причали о другом доласку Христовом (што има смисла јер ће се пред крај света опет Илија јавити, да сузбије силу Антихристову (Откр.Јов.11)).

Фотографија се дуго година налазила у келији једног јеромонаха у Јерусалиму у Цркви Светог Никодима, тајног ученика Христовог која је саграђена изнад тамнице Светога Петра где је био заробљен и окован у двоје верига.

Слава Богу!

"Благословен Господ Бог Израиљев, Који једини чини чудеса" (Пс. 71)

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.