субота, 7. новембар 2015.

Iscjeljivanje: Inteligencija našeg tijela

h.
 
Svaki organ u našem tijelu i svaka stanica u njemu su ne samo visokointeligentni, već najviše moguće inteligentni, koliko i sam Univerzum.


 Zašto onda ne možemo jednostavno reći svom srcu, bubregu, jetri da bolje radi, ozdravi, i da se to dogodi? Zato što kroz takvo obraćanje ne govorimo jezikom te inteligencije. Inteligencija našeg tijela mnogo je viša od inteligencije našeg uma, koji zadaje želje, naredbe, riječi.
 
Najviša inteligencija govori savršeni jezik OSJEĆAJA.

Utišajte um, misli, opustite se najviše što možete, osjetite svoje tijelo u cjelini i dio s kojim želite kontakt. Ne mislite ništa, ne pričajte u glavi ništa, osjećajte, svu pažnju posvetite osjećaju.
U početku nećete imati jasan osjećaj ni tijela u cjelini, ni onog dijela koji želite, ali samo i dalje budite usmjereni na osjećaj. Ne očekujte ništa spektakularno, ne očekujte ovako, onako, ne očekujte da bude sada, sutra, budite tihi, utišanog uma i budne pažnje na osjećaj.
 
Dok vi još ništa određeno ne budete osećali, vaše tijelo će vas već uveliko čuti. Ono momentalno reagira na jezik osjećaja, vi se još niste “naštelali” na tu mirnu, najvišu frekvenciju.

Ne žurite. Odgovor kroz osjećaj će apsolutno sigurno doći. Ako neki organ nije zdrav, osjetit ćete ga, sve jasnije kako budete vičniji držanju pažnje na osjećaj. Osjetit ćete možda bol, peckanje, grč, neku senzaciju. I dalje ne radite ništa drugo, osim što to osjećate. Tu počinje iscjeljenje. Ujedinili ste svoju ukupnu svijest sa sviješću tog dijela sebe i Svijest tada radi sama. Ona zna i može sve dovesti u red, jer ona samo tako funkcionira. Vi samo ne ometajte. Držite pažnju na tome što osjećate i prepustite se iscjeljenju.

Biljana Pekušić

Izvor

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.