петак, 30. новембар 2018.

Fotografija Profesionalna Astrologija.   

Četvrta Mesečeva faza se odnosi na poslednju četvrt Meseca i predstavlja fazu oslobađanja. Šta možemo da očekujemo u ovoj fazi?
Mesec se nalazi na 7. stepenu Device na vrhu 12. kuće (na ovim prostorima) u trenutku egzaktnog kvadrata sa Suncem. S obzirom da se na tom mestu nalazi fiksna zvezda Tuban iz sazvežđa Draco, koja ukazuje na pronalazače blaga, vreme je da istražimo svoja skrivena blaga jer Mesec u 12. kući govori o svim onim stvarima koje nismo osvestili. Budući da se ova fiksna zvezda nalazi u repu Zmaja, ona govori o onome što je ostalo u našem nesvesnom biću, a čega je potrebno da se oslobodimo.
S obzirom da je Venera kao vladar Ascendenta u 2. kući, ono čega bi trebalo da se oslobodimo se može odnositi i na naša uverenja i način na koji stvari posmatramo. Simbolično, Mesec se nalazi na 7. stepenu koji je ekvivalentan 7. kući pa sve ovo sa Venerom kao vladarem Ascendenta, možemo povezati i sa poljem odnosa. Način ka koji posmatramo druge je zapravo način na koji vidimo sebe. U ovoj fazi možemo primiti neku bitnu poruku koja će otovoriti vrata za ulazak u naše polje svesnog delovanja.
Svaka faza oslobađanja je šansa da napravimo preokret u našoj svesti i putem transfromacije i puštanja starog, primimo novu svetlost u svoj život! 


Profesionalna Astrologija

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.