четвртак, 8. јун 2017.

Kako podići energiju u Junu




Nakon nekoliko meseci haosa i ludila u 2017. dobro je znati da možemo da se nadamo i radujemo razrešenjima i boljem životu. 

Da! Možete napredovati  uprkos neizvesnosti i dozama negativne energije koje su zapljusnule ovaj svet. Nada je od suštinske važnosti da biste krenuli napred. Moramo se setiti da u svakom ljudskom bicu ima dobra i da je ljubav u osnovi svega. 

U junu ćete doživeti nezgodne planetarne tranzite ali i pozitivan uticaj prirodno raspoređenih planeta koje će nam pomoći da izguramo naše praktične planove i projekte. Nekim danima ćete osetiti oba. Imate priliku da napravite pozitivne promene i da ostvarite uspeh, ukoliko budete bili duhovno prisutni i skoncentrisani na detalje. Takođe ovog meseca bitan je i osećaj za pravi tajming. Možete se naći u situaciji u kojoj minuti mogu biti u pitanju na primer, imaćete samo trenutak da razmenite kontak sa određenom osobom. Ako ne želite da propustite takav trenutak moraćete da verujete svojoj intuiciji. 

Ovog meseca energije će biti veoma suptilne i osetljive, ali zapamtite da vi imate unutrašnju snagu da sa tim izađete na kraj.  Setite se ovoga ako budete bili na ivici mentalne izdržljivosti. Što više budete crpeli snagu iz svoje podstvesti, jači ćete postajati. 

Početak juna će obeležiti polarizacija energije i generisanje stresa i anksioznosti u društvu. Dajte sve od sebe da budete svesni dešavanja oko vas, ali nemojte da ispustite iz vida veliku sliku., tako ćete zadržati unutrašnji mir i uspeti da budete glas razuma. 

Devetog juna pun mesec u strelcu doneće neke istine na površinu i biće katalizator promena u vašem životu. Ako imate projekat u razvitku uticaj ovog punog meseca bi mogao da ga pogura. 

Letnja dugodnevnica 20. juna dnosi više od promene godišnjeg doba. Iskoristite period od 20.- 25. juna za meditaciju, unutrašnji rad na sebi i budućnosti. Ubrzo nakon letnje solsticije imamo mlad mesec u raku 23. juna, iskoristite tu noć da se prisetite onog što vaše srce želi. Poslednji dani juna biće obeleženi prilikama da upoznate novog partnera i započnete novu vezu. Najbitnije je u toj noći mladog meseca imati što jasniju sliku o tome šta želimo od sebe, od ljubavi i od partnera. 

Ovaj jun može biti mesec novih prilika ali takođe može biti mesec nostalgije i gledanja unazad. 

Odlučite sada šta želite da ovaj jun predstavlja za vas.

Izvor Alphapisces

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.