недеља, 12. август 2012.

Sedma čakra - krunska


sedma čakra krunskaSedma ili krunska čakra, smještena je na tjemenu glave, a naziva se još i Sahasrara. Njezino djelovanje na fizičkoj razini odgovara radu živčanog sustava, mozga i leđne moždine, a u energetskom smislu odgovara postizanju vrhovne mudrosti, prosvjetljenja i apsolutnog spajanja sa Univerzumom! Kada je poremećen rad ove čakre na fizičkoj se razini mogu pojaviti smetnje ili bolesti centralnog nervnog sustava, leđne moždine odnosno svega na što se njihov rad i funkcija odnosi. U energetskom smislu javljaju se osjećaji i depresije, otuđenosti, konfuzije i izgubljenosti, neshvaćenosti od svih ostalih i sl.
BOJA: ljubičasta ili bijela
ŽLIJEZDA: pinealna žlijezda
LOKACIJA: tjeme glave
ORGANI: mišićni sustav, koštani sustav koža.
MENTALNA I EMOCIONALNA PITANJA: sposobnost povjerenja u život, vrijednosti, etika i odvažnost, humanizam, nesebičnost, sposobnost viđenja šire perspektive, duhovnost i pobožnost, vjera i inspiracija.
POREMEĆAJI RADA 7. ČAKRE: energetski poremećaji, kronična iscrpljenost koja nije povezana s tjelesnim poremećajem, mistična depresija, osjetljivost na svjetlost, zvuk i druge faktore okoline
 
Mato Župan,
Reiki majstor učitelj
 
Mato Župan,
Reiki majstor učitelj

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.