четвртак, 23. август 2012.

Fraktal za prostor

ovo je fraktal za prostor.....na fraktal se utisne određena vibracija

Prostor u kojem živimo i boravimo neprestano utječe na nas, na naše misli, zdravlje, energiju. Prostor značajno utječe na kvalitetu našega života. I obratno, ljudi utječu na kvalitetu samog prostora: misli, osjećaji i događaji utiskuju se u samu materiju. Tako se lako u određenom prostoru otkrivaju isti problemi koje određena osoba, ili osobe imaju u životu.
Fraktali su odašiljači i transformatori suptilnih energija i trajni izvor iscjeljujućih vibracija. Pomažu nam u svakodnevnom životu da fizičke manifestacije tih energija u prostoru budu skladne i harmonične. Fraktali pomažu iscjeljivanju prostora i svih osoba u tom prostoru, i to prema njihovim individualnim potrebama.
Fraktali u prostoru pojačavaju dobro raspoloženje i osjećaj ugode u određenom prostoru. Izbor fraktala prema njegovoj namjeni može omogućiti bolju i jasniju koncentraciju za rad, odnosno opuštanje, vedrinu, toplinu u privatnosti doma. Pomoću fraktala u svom prostoru možete osigurati:

● čišćenje zaustavljenih i prljavih energija
● transformiranje oštrih i brzih energija
● uspostavljanje kvalitetnog protoka energije
● sprečavanje negativnih upliva tuđe energije
● za skladnu komunikaciju i dobre međuljudske odnose
● čistu i visoku vibraciju prostora za bolju koncentraciju
● pokretanje procesa iscjeljivanja

Jelena Korenčić

Radost

Eksplozija emocija koja izviru iz vitalnosti i snage šire se pulsirajući kroz prostor. Kontrast boja sa oblikom i višedimenzionlnost fraktalne strukture širenje radosti i snage čine neobuzdanim. Oslobađa od negativnih emocija i misli i pojačava osećaj sreće i radosti.







Nežnost

Nežni kružni oblici plavih nijansi i prazan nežnom ljubičastom prosvetljen prostor deluje analgetički, umirujuće i izaziva asocijacije nežnosti i opuštenosti. Grube i ošte energije pretvara u nežne, harmonične i umirujuće.






Opuštenost

Tamno plavetnilo koje smiruje nemir i vodi ka osećaju zadovoljstva , trajne opuštenosti.






Bogatstvo

Otvorenošću boje i oblika ovaj fraktal omogućava procvat na svim područjima, prepoznavanje pravih prilika i pravovremenog delovanja.








Raskoš

Kružnice bogatih boja asociraju na sjaj i raskoš, ali nijanse koje preovladaju usmeravaju ka intelektualnoj raskoši i raskoši duha. To je napredovanje kroz radost i samopouzdanje. Pomaže u otkrivanju novih informacija, pokretanju novih ideja i omogućava rast i razvoj bez napora.








Ushićenje

Donosi rast, razvoj, procvat i napredak na svim nivoima. Pruža osećaj radosti, sigurnosti i podrške. Donosi uspeh bez napora.







Duhovni mir

Kroz 4 pravca i 4 oblika struktura tone u dubine mira koju šire plavi prostori koji vuku pogled u centar, dubinu, beskraj. Pomaže da fokusiramo pažnju, da uskladimo misli, osećanja i delovanje te nas vodi duhovnom jedinstvu.

Cilj

Jasna struktura čiji elementi vode ka jednoj jedinoj tački. Žuta otvara intelekt, zelena obezbeđuje koncentraciju i mir, a ljubičaste strele usmeravaju intelekt ka postavljenom cilju. Pomaže i podstiče timski rad kao i partnersko udruživanje oko realizacije zajedničkog cilja.





Budućnost pripada onima koji veruju u lepotu svojih snova!





Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.