уторак, 20. фебруар 2018.

. Kako izliječiti sam sebe

Picture 

1. U vama uvijek postoji snaga da izliječite sami sebe 

​U fizičkom tijelu je založen mehanizam samoiscjeljenja, ono je opremljeno zaštitnim sistemom koji ne propušta spoljašnje i unutrašnje izazivače bolesti. 
 
Ustrojstvo tijela preusmjerava proces samo-regeneracije tijela putem svakodnevnog stvaranja novih ćelija.
​ Mi možemo zaustaviti ovaj proces samo ako ne vjerujemo u tu mogućnost, i ne dajemo tijelu to što mu je potrebno: odmor, pravilnu ishranu i opterećenje.


​2. Samo vi možete sami sebe da izliječite


Niko drugi to ne može učiniti umjesto vas. Stvoriti tim koji pomaže u liječenju, je veoma važno - njegovi članovi mogu da ponude svoje znanje, ideje, različite poglede, i to što je najvažnije - svoju podršku. Međutim, ovi ljudi ne mogu da vas izliječe - samo je to vama moguće.

​ To je lični put samospoznaje i duhovne evolucije. Niko ne može da iskusi vaše emocije, da razumije kako radi vaš um ili da stvara vaše misli. Drugi vam mogu pomoći da uočite nezdrave modele, ali samo vi možete da ih promijenite.

​3. Prvo se iscjeljuje duša; posle toga ide iscjeljenje uma i tijela


​Duša, um i tijelo imaju različite potrebe, ako svi dobijaju ono što im je potrebno, tada će svi biti zdravi. Ali ako nešto ignorišemo, pojaviće se razjedinjenost i bolesti napada sve. Iscjeljenje obnavlja povezanost duše, uma i tijela. Dok medicina radi prije svega sa tijelom, božansko iskustvo iscjeljenja podsjeća na neophodnost da se počne od duše, zato što je ona izvor našeg postojanja, ona udahnjuje život kako umu tako i tijelu. Ako pođemo od toga, sve ostalo će se automatski uskladiti.

​ A koje su potrebe duše? Da živi u radosti i sa smislom, da se razvija, raste, i izražava svoje želje posredstvom misli, riječi i djela.

4. Samo ljubav iscjeljuje

​Energija ljubavi je ispunjena sa neverovatnom moći izlečenja.
 Kada šaljete ljubav u bilo koji dio tijela gdje postoji bol ili zastoj u radu, tada ona ispunjava obnavljajućom silom dušu i um.
 
U umu se dešavaju promjene pažnje od otkrivanja problema do pronalaženja rešenja, a duša "vidi" bolno mjesto i hrani ga bezuslovnom ljubavlju. Ovo osjećanje živi u sadašnjosti, upravo tamo, gdje se liječenje odvija - a ne u prošlosti niti u budućnosti.


5. Oproštaj oslobađa u srcu prostor za ljubav 


Kada je naše srce puno straha, bijesa, tuge ili očaja, u njemu nema mjesta za topla osjećanja, bez kojih teško može da se bude zdrav. Ljubav je povezana sa dušom, oproštaj sa umom; on oslobađa emocionalni naboj koji je popunjen bolnim mislima - tim koje izazivaju ponašanje žrtve i primoravaju nas da vodimo život "od danas do sjutra" umjesto prirodno i potpuno.

Oproštaj uklanja zastoj u energetskom tijelu, da bi informacije sadržane u njemu mogle slobodno da teku, obezbjeđujući povezanost sa dušom, umom i tijelom za podršku zdravlju. Pomoću pravih vibracija on eliminiše nezdravu instalaciju i strahove koji se javljaju u kičmi, toksične emocionalne naboje u organima, žlijezdama i mišićima. Pokreće proces ozdravljenja i jača imuni sistem, a mi bivamo manje podložni bolestima.

​6. Mijenjanje je jedini pravac djelovanja 


Evoluciono putovanje - je jedna od promjena, drugog izbora u životu nema. Promjene transformišu naše mišljenje i pomažu da se uzdignemo iznad prošlosti u sadašnjosti, i iz sadašnjosti u budućnosti. Prvi korak u transformaciji je oproštaj, sledeći je ljubav. Kada opraštamo sebi i onima koji su nas povrijedili, povećavamo prostor u svom umu za nove misli i proširujemo srce da može da primi više ljubavi.

Kada smo bolesni, našoj duši, umu i tijelu su potrebne promjene. Oni šalju signale da nešto nije u redu, da nešto nije kako treba, da je jedinstvo između njih izgubljeno - i sve to utiče na naše stanje. Model psiho-duhovnog isceljivanja koji predlaže duša, podseća nas: ako su bolesne misli, tada i tijelo boluje. Jedini način da se izliječi je da se promijeni način mišljenja. "Živjeti - znači mijenjati se; mijenjati se - znači rasti; rasti - znači svaki put beskonačno stvarati sebe ponovo."

​7. Fokusirajte se na ono što želite, a ne na ono što ne želite

Picture

Izlečenje je u skladu sa zakonom privlačenja: Ono što misliš, to i dobijaš. Dobijaš, ono što misliš. Najbolji način da se provjeri da li su vaše misli zdrave, je da proanalizirate svoj način života, odnos sa drugima i zdravlje.

​ Ako ono što ste pronašli, nije ono što želite, onda mijenjajte nešto. Postoji jedna zajednička za sve nas nevolja, koja prije ili kasnije atakuje svakoga u životu: počinjemo da privlačimo to što ne želimo, a ne ono što želimo. Jedini način da se zaustavi taj proces je da se fokus promijeni.

Ali prvo se mora naučiti da se živi ovdje i sada.



Autor: Jurij Paravjan

Prevod teksta:http://econet.ru 

​​Prevela: Beba Muratović - Bebamur.com

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.