четвртак, 6. април 2017.

Snaga ženskog spokojstva



 

​"Šta da radim ???" - to je najčešće pitanje koje mi postavljaju žene, kada se nešto dogodi u njihovom životu. 
 
Da li ste nekada postavljali sebi ovo pitanje? Vjerovatno  su vam se dešavale okolnosti u životu kada ste bili spremni da uradite bilo šta da povratite vezu, da riješite neku situaciju ... i u panici pokušali jedno, drugo, obraćali se raznim ljudima ??? A da li ste probali da smirite sebe?
Vede kažu da je moć žene u spokojstvu, da je žena ta koja pobjeđuje bez rata.

Zašto je to tako? Snaga uma žene je 6 puta jača od muškaraca, svoje raspoloženje, ona prenosi na sve okolno prostranstvo, stvara atmosferu. Ako je žena stalno u grču, nervozna, drhti, paniči - sve to se veoma brzo rasprostire u etar i počinje materijalizacija.

Ako   muž kasni sa posla, a žena počinje da misli, da je imao nesreću, ili je sa ljubavnicom, tada ona sama stvara scenario i čini da univerzum stvara sve na potreban način.

Svaka majka zna da ako dijete pane, da prvo gleda reakciju majke i ako je majka šokirana i uplašena - dijete to preuzima, i počinje da plače.

Žena može sama sebi smisliti bolest, i stvarno se razboli od nje - jer tako radi naš ženski jaki um (napomena: Nije razum).

Ali kada je um žene spokojan, ona može da učini nevjerovatne stvari.
 
​​Snagom svog uma i blagodeti ona može spriječiti teške situacije. Ako je žena spokojna i nalazi se u pravilnom blagodatnom stanju - njen muž nikada je neće moći da prevari, čak i da hoće. Situacija će usklađivti tako, da mu ništa neće uspijevati... 


Od čega se sastoji to spokojstvo?
Prvo spokojstvo proizilazi iz vjere u Boga, kada  žena vjeruje i osjeća da je Gospod okružuje u svakom trenutku i da će je sigurno zaštiti i pobrinuti se o njoj.

Drugo od ispravne čiste komunikacije, kada je žena okružena ljudima koji joj žele prosperitet i dobro. Tada se njena psiha smiruje, ona uspostavlja dobru povezanost sa svima.

Treće od ispravnog načina života. Korišćenjem rafinisane i konzervirane hrane pogoršavamo svoj um. Što je čistija hrana - to je spokojnija svijest.

Dakle, ako želite da steknete snagu spokojstva za ​​stvaranje dobrobiti za svoju porodicu, sjetite se Boga, jer je on uvijek pored. Izbjegavajte razgovor sa ljudima od kojih dolazi samo negativ i čistite svoje tijelo jer je to hram Vašeg Duha!


 © Julija Sudakova

Izvor:  womansanga.ru
Prevela: Beba Mur - bebamur.com

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.