четвртак, 6. април 2017.

Благовести 2017. године - што је веома посебан дан. То је оно што је важно да се уради!


"На Благовести девојка плетеница не окрећу, птица гнездо није Вијетнамски ..." Од детињства, сећам се да је тог дана било је немогуће да се смањи са маказама, шивење. Бака није дозволила! На крају крајева, ако радите у таквој велики празник, да се укључе у уобичајеним пословима у домаћинству, направи фрку, породица ће наставити несрећу - тако каже народ.
Држи светло празник треба смирити, лако је могуће - потпуно безбрижан. Шта је са нама раде људи, ако је посебан дан пада на радном животу? Зашто је толико важно да жена поштује све каноне празник Благовести?  
 
7. април Благовести

Знаци на Благовести

7. април - Благовести је један од 12 најзначајнијих верских празника. Тачно 9 месеци до Божића, и док слави прву пролећну прославу. Добре вести! Архангел Гаврило је сишао са неба, и најавио да Дјевице Марије на садашњем сврху: да би родити Сина Божјег.
Обична жена би се уплашила, али Богородице у потпуности верују у Господа, у свим ослањао на његове воље. Марија обавља своје велике мисије захваљујући снажној и непоколебљивој вери.   
 
Празник Благовести
© depositphotos
Свака жена је важно бити мирна током дана. Препоручујемо да посетите цркву, признање и заједништво. Верује се да је у Благовести, чак у паклу за тренутак дође милости! Тако јак дан ...
Не можете радити напорно, чак и храну да се кува најосновније потребе. Ни у ком случају не може да шије, чисти, до поправке, која се бави прањем и пеглањем. Сви послови на свету требало би да буде одложено за наредни дан и раду на побољшању њиховог духовни свет!
знаци на Благовести
© depositphotos
 
Ако желите да питате некога за опроштај за нешто - реците му то данас. Можете се молити за људе који су те повредили, у којој злопамтило. Хармонија са њима је веома важна за жене, недостатак хармоније доводи до сталног страха,  и животних неуспеха.
Празник Благовести
© depositphotos
На овај дан, одмара цела земља, чак и птице и звери одмарају. Људи не могу да започну нови посао, да понуда, Све ове ствари могу чекати. Ни у ком случају не дозвољавају никакве свађе, притужбе и конфликте. Празник Благовести Пресвете Богородице даје наду за боље свима који  верују у Господа, као и Девицу Марију, који је спреман да проведу празник светлости и радости.
знаци на Благовести
© depositphotos  
 
Будите сигурни да прочитате молитву дана, ако идете у храм не ради. Пресвета Богородица ће Вас и вашу породицу заштитили од зла, доноси добро здравље и подржи своју веру.



   


 

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.