среда, 26. април 2017.

26.04. MLAD MESEC U BIKU

26..04. 2017. Pred nama je Mlad Mesec u je u Biku, na 6 stepenu, u plodnom, životnom i čulnom znaku koji će nam doneeti promene ili novine. Započeo je period Bika, koji će doneti veću potrebu za stabilnošću, ali i uživanjima, čulnim slastima, kod nekih hedonizmu, uživanju većem u hrani I ljubavi., kod drugih priliku da dođu do novca. Konačano
i Venera je krenula direktno i ući će krajem aprila u Ovna, pa će i energije biti više, kao i strasti , izazova i spremnosti da se sa većim optimizmom i žarom uđe u nešto novo.
U Biku sve teži postojanosti, teži stalnosti,te promene koje dolaze bi trebale biti od onih koje će pokrenuti mnoge da rade na stvaranju svoje stabilnosti u nekoj oblasti života. Novine koje budu došle će u tom smeru ići I osobe koje su rođene u zemljanim znacima: Biku, Devici I Jarcu, posebno, one koje su rođene bilo u ovo doba godine, krajem aprila, ili krajem avgusta ili krajem decembra će imati veću mogućnost da im te promene budu pozitivne, dobre za njih. Znaci kojima neće ići glatko stvari, koje će trebati da unesu više truda, energije, da se suoče sa novinama su Lavovi, koje su rođene krajem jula, ili imaju neku planetu oko 6. stepena Lava, kao i Vodolije, one koje su rođene krajem januara, ili imaju neku planetu na oko 6. stepena Vodolije i osobe koje imaju Sunce, ili neku planetu oko 6. stepena Škorpije.
Bik je drugi znak u zodijaku, koji se odnosi na hranu i zaradu. On je životan, plodan, ženski znak, pod uticajem Venere, planete ljubavi, lepote, umetnosti, zabava, radosti, čulnog uživanja, luksuza, zarade, koja je u ovom znaku u sedištu, pa ga čini znakom koji donosi obilje lepote u prirodu , koji stvara atmosferu koja pogoduje čulnim zadovoljstvima, jer je priroda donosi prve prolećene plodove, koja je hrana, a celokupan ambijent je takav da podstiče životnu radost, volju za životom, stvaranjem, za ljubavlju, jer prorade hormoni u ovom periodu godine. Više je sunčeve svetlosti i životne radosti, sve je živo i kao da poziva na buđenje čula, potrebe za uživanjem u bojama, oblicima, mirisama, zvucima, muzici.. Ovo lako dovodi i do zaljubljivanja, kojeg je u ovo doba godina više. Venera u Ribama, ukazuje da će toga biti. Od 28. 04. Veneri prelazi u Ovna . Biće to period koji će doneti brže i zaljubljivanje i više unošenja energije u odnose sa drugima. Kako je Mars u Blizacnima i biće u sekstilu sa Venerom, biće tu zaljubljivanja i upoznavanja dok smo aktivni, bilo dok se negde krećete, bilo dok se putuju, naročito neka kratka putovanja, jer je Mars u Blizancima.
Period Mladog Meseca u Biku ove godine donosi vreme povoljno da se radom, aktivnošću, vrednim radom, jer je Mlad Mesec može da donese I poboljša finansijska situacije, poebno ako vam pravi povoljne aspekete na natalne planete. Dispozitor Mladog Meseca je Venera koja je u momentu Mladog Meseca na poslednjem stepenu Riba, tek što nije prešla u Ovna pravi kvadrat sa Saturnom. Neće brzo da se odvijaju promene, ali će kako vreme prolazi u njih biti unešeno više energije i oduševljenja, ili strasti.
Period Mladog Meseca u Biku je vreme kada ćemo u narednim danima, najpre 26. praviti detaljne planove, koji će biti praktični, jer je ovo vreme za ostvarenje realnih, zemaljskih, opipljivih ili stvarnih ciljeva, da bi smo već od 27.04., pa tokom sledeće nedelje počeli sa promenama i novinama, koje mogu poboljšati predhodno stanje, uz naš izvestan trud i angažovanje krenuli sa promenama i novinama, koje mogu donose veći mir i sigurnost, a kojoj će se u ovom periodu težiti. Mnogima će ovaj period doneti poboljšanje na finansijskom planu, veće blagostanje, ali i potrošnju novca. Povoljno je vreme da se krene sa novim poslovima, poseno vezanim za prirodu, biljke, hranu, poljoprivredu.
Venera će biti u Ovnu od 28.04., a Mars u Blizancima, što može da donese nekima recimo osobama sa podznakom u OVNU, da se bave većim brojom aktivnosti, da se više kreću, ili putuju (ktatka putovanja) i dođu i do nekog novca , kroz sopstveni rad.
Sve u svemu u narednim danima od 26. je vreme da se akcenta stavi na novine, bilo u zaradi kako kod osoba sa podznakom u OVNU,ili u trškovima.
BIK, ko ima u podznaku će doneti promene vezane za izgled, dobro je da promenite svoj imidž, ili spoljašnje ponašanje i njime privučete druge ili ostavite dobar utisak. Dobro je da krenete i sa promenama koje se tiču energije, ili zdravlja, ako spadate u one koji imaju zdravstvene probleme.
BLIZANCIMA će doneti unutrašnje promene, za druge možda nevidljive. Snovi, intuicija, podsvesnoće se menjati. ili će se pak pojaviti veća potreba da radite nešto u samoći.
Ukoliko vam je podznak u RAKU vreme je za nove, želje, ili za nova prijateljstva od kraja maja, ili za učeše u nekoj novoj grupi ljudi.
LAVOVIMA u podznaku Mlad Mesec će doneti mogućnost novina vezanih za karijeru, ili novi pravac, koji bi trebao da donese više sigurnosti I stabilnosti ako se dobro oragnizujete, napravite plan i spremnii ste da uložite energiju. To može, mislim karijera, životni ciljevi da kod nekih ima veze i sa inostranstvom ili strancima, jer vam je Venera u 9., ili sa obrazovanjem, životnom filozofijom, u kojoj će biti više optimizma ili radosti.

DEVICAMA u podznaku, Mlad Mesec u Biku donosi mogućnost novina vezanih bilo za studiranje, bilo vezanih za inostranstvo, strance,ili za životnu filozofiju. Neki od vas možda će više biti skloni hedonizmu, životnim zadovoljstvima, kao i pojačanim strastima i senzualnosti.
Ako vam je podznak u VAGI promene mogu da dođu preko drugih, novac drugih, jer se partneru mogu promeniti finansije, a kod nekih su moguće ljubavne strasti, kojih će biti u braku.

ŠKORPIJAMA u podznaku Mlad Mesec je u sedmoj kući partnerstvi odnosa sa drugima, pa su moguće ili nova partnerstva, ili promene u postojećim krajem aprila I tokom maja. Onima koji se bave javnom profesijom, moguće su promene u javnosti.
Osobama sa podznakom u STRELCU su moguće nove ljubavi, ili novi hobi, ili vreme odmora za neke, koje je dobro otpočeti od 27.04. ili promene vezane za dete, ako ga imate, nekima i pojačanu plodnost, jer je Mlad Mesec u Biku veoma plodan.
Ako vam je podzanak u JARCU doći će do promene na porodičnom planu, ili u domu, ili vezanih za odnos sa jednim roditeljem.. Kako je Venera u trećoj, važna je I komunikacija sa drugima. Moguće je ponavljanje nečega od ranije, ista ili slična tema, ali drugačiji, novi pristup se zahteva.

VODOLIJIMA u podznaku Mlad Mesec donosi ili nova poznanstava, ili promene u odnosima sa ljudima iz okoline. Nekima može i neko novo kraće putovanje, ili obuku, koja će brže ići od 3.05.
Kod RIBA slično, s tim što kod njih će biti veća mogućnost da kroz komunikaciju, kontakte ili kretanje dođu i do neke zarade tokom maja.  



Astro Peđa - Astrolog

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.