понедељак, 22. фебруар 2016.

Pun Mesec u Devici 22. februara 2016.

Pun Mesec u Devici 22. februara 2016. otkriće neku veliku zabrinutost koja nas je zarobila pre izvesnog vremena
Faza Punog Meseca u Devici u opoziciji sa Suncem u znaku Riba 22. februara 2016. u 19:19 po srednjeevropskom vremenu u veoma je smislenoj vezi sa Neptunom u znaku Riba. Zbog toga može se reći da Sunce i Neptun prave opoziciju sa Mesecom u Devici i time se nagoveštava veća zabrinutost u simbolici onih polja horoskopa gde se opozicija dešava. Da je fokus zabrinutosti u simbolici Device, briga oko zdravlja ili posla, dokazuje i pospešuje retrogradni Jupiter na Severnom čvoru u Devici i još u opoziciji sa Kironom u znaku Riba. Simbolika Riba, zabrinutost, strahovi, prepreke i Device, higijena, zdravlje i posao u toku ovog Punog Meseca imaće svoje maksimalno delovanje.
Imajući u vidu da je osa Devica - Ribe veoma umešana u ovaj Pun Mesec, izvesno je da će tog dana osećaj zabrinutosti mnogima pomoći da racionalno i realno shvate korene svojih strahova u ovom trenutku. Takođe, u zavisnosti od aspekata ovog Punog Meseca sa natalnim rasporedom planeta, ova Mesečeva faza može da nas odvede do zbunjujućeg očaja ili obmanjujućeg izbora jer je Neptun u Ribama umešao svoje prste. Neptun je nezahvalan astrološki začin Suncu i Mesecu jer smo tad podložniji tuđim uticajima, nekim planovima bez mogućnosti realizacije, kao i većoj sklonosti prema alkoholu i raznim stimulativnim sredstvima. Tako da postoji opasnost da ovaj dan bude dan iluzija, nestabilnosti, laži, nesanice i klevetanja.
Svaki put kad Mesec tranzitira Devicom, naše emocionalne potrebe su skromne i sklone predvidljivim stvarima, shvatanju suštine stvari, da deluju upotrebno i korisno, da poprave sve što ne radi savršeno i da se fokusiraju na maksimalnu efikasnost u korišćenju trenutno skromnih resursa. Ovaj Pun Mesec u Devici pokazaće da ako se fokusiramo samo na probleme i strahove, videćemo samo sopstvene mane. Zato se treba držati reda, rada i rutinskih pravila, jer svako odbacivanje disciline u ovom danu dovešće do kulminacije nekog akutnog problema i haosa.
Svi ovi detalji Punog Meseca u Devici doneće veliki razlog za ličnu zabrinutost ali i za hrabru borbu protiv nje. Samo treba voditi računa da se tog dana ne upadne u neptunovsku zamku samoobmane, iluzije i prevare, da ne bi dočekali totalno Pomračenje Sunca u Ribama 9. marta 2016. u velikoj zabludi i ogromnom razočaranju.

Astroshop



Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.