уторак, 2. фебруар 2016.

Odmaknite se od negativnih ljudi, situacija i misli

 

sretna-zena1

Odmaknite se od negativnih ljudi

Želite započeti graditi svoje snove, a onda vam netko dođe i kaže da je to moguće, i vi zbog toga odustanete.Drugi primjerice dobiju pohvalu i podršku i započnu a onda nakon nekog vremena ostvare to što su željeli. Odmaknite se od negativnihljudi. Cijena pozitivnosti je nemjerljiva.

Sadašnja negativnost djeluje i na budućnost

Negativnost ima takvu razornu moć djelovanja da neće samo uništiti vašu sadašnjost, već će uništiti i vašu budućnost, sve ono što možete biti. Svaka sadašnja negativna misao odražava se na sve misli vaše budućnosti kao lavina koja satire i uništava sve pred sobom.

Negativne misli nisu samo misli

Negativne misli nisu samo misli, njihova moć je razaralačka, a to znači da mijenjaju gotovo sve u našim životima. Prepustiti se njima znači prepustiti se struji rijeke koja teče prema jedom vodopadu a to znači da njihovu pogubnost osjetimo tek onda kada bude kasno.

Ono što gledamo i čitamo to i postajemo

Svakoga dana naši su mediji prepuni katastrofičnih vijesti, to je stoga jer se takve vijesti dobro prodaju. No na nama je da odlučimo hoćemo li konzumirati takve vijesti. Hrana koju jedemo – to i postajemo, kada je riječ o informacijama to pravilo vrijedi još više.

Negativnost ima više izvora

Negativnost nisu samo misli, to je način života u kojem odbijamo prihvatiti odgovornost za svoj život. To su razni izgovori, bježanja, odustajanja, propuštene prilike, samoomalovažavanja, sve ono što naš život pretvara u beživotno trajanje. Što se prije tome suprostavimo – prije započinjemo istinski živjeti.

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.