четвртак, 4. јун 2015.

Od jutros Mesec je u Jarcu

Izvor
Dobro jutro leptirići cvetici... Od jutros Mesec je u Jarcu, tokom veceri u sekstilu sa Neptunom, pa konjukciji sa Plutonom. Saturn se polako priprema za vracanje u Škorpiju, Venera nam je na 29.stepenu Raka.
Dan prolazi relativno mirno. Nema toliko desavanja na emotivnom planu. Odličan je dan za posao, da završite sve svoje obaveze koje možda odlazete ovih prethodnih dana. Od danas smo polako u pripremi. U pripremi da se neki karmički krug završi (koji , to zavisi od licnog horoskopa) . Saturn vam polako priprema jos jednu šansu da budete srecni, da možda ovoga puta napravite pravi izbor . Da sredite stvari koje vam izazivaju nezadovoljstvo. Imajte na unu da svako nezadovoljstvo koje se talozi godinama vodi u bolest. Nemojte tek tada da se malo osvestite. Nemojte ni da izigravate zrtvu( rodbine, partnera). Energija 29. Stepena Venere u Raku je dosta jaka, her su emocije dosta naglasene. Prosto traži da napravite neku promenu u svom životu.
Noc nosi malo uznemirujuću energiju. Kao da ce se raspolozenja menjati na svakih pola sata. Razmisljanja o smislu zivota, o vasim licnim izborima.
Snovi ce biti naglašeni. Pazite sta sanjate jer vam to može biti putokaz za neki naredni period.
Lep i prijatan dan vam zelim 🍒💋


 

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.