субота, 23. март 2013.

Buđenja čakre - Kruna čakra


Ključne reči: svest, svest, duhovnost, božanstvo, molitva, meditacija, viši svetovi, prosvetiteljstvo, blaženstvo, samospoznaja, pretpostavka.

Blokirani krunu čakra: osećaj da ste sami na svetu, potpunog negiranja duhovnog sveta, apatija, nedostatak kontakta sa Višim Ja

Protok krunu čakra: unutrašnji mir i sreću, zahvalnost, osećaj jedinstva sa VSM, čista svest, svest o smislu života.


Kroz krunsku čakru je povezan sa božanskim. To je stalni izvor ljubavi, mira i jedinstva. Otvaranje krunu čakre je progresivan razvoj čoveka i kompletne čišćenje i fluidnost krunsku čakru znači prosvetljenje. Čakra se nalazi na vrhu i uticaj na odnos sa sopstvenim izvorom energije. Čakra protok nas uverava da ne ponestane energije i da nema potrebe snabdeva iz drugih izvora ("spojiti" sa drugim ljudima). Čakra je lična, individualna duhovnost.

Barbara Brenan sledi opisuje karakteristike sedme čakre: centar peak se odnosi na to koliko osoba povezana sa svojom duhovnošću i kojoj meri integrisana fizičke, emocionalne, mentalne i duhovne put. Kada je ovaj centar je zatvoren, čovek sa svojom duhovnošću ne piovezan iskustveni nivo. Obično ne "kosmički uticaj", a ne razume šta ljudi zaista kažu kada govore o svojim duhovnim iskustvima. Međutim, kada je otvoreno, čovek oseća svoju duhovnost u veoma ličnom obliku, koji je različit za svakog pojedinca. Oni ne definišu duhovnost nema dogmu, i to je teško opisati rečima. To je poseban oblik života, način za prevazilaženje svetsku realnost. Proširuje izvan fizičkog sveta i pojedinca stvara osećaj integriteta, tišine i vere, sve to daje smisao njegovom prebivalištu.
Kruna čakra otvori polako i poslednji. Oni kažu da trenutna buđenje čovek odmah fizičku smrt, kao telo ne bi preneti na visokom vibracije. Zbog toga je izuzetno važno da svi naši nižih čakri uravnotežen, pre početka bilo krune. Posle rada sa njom kao "sporedni efekat" se javlja glavobolja, što je znak da naše telo elastična vibracije. Preporučujem da meditacija za čišćenje krunskog čakri uraditi uveče, pre spavanja.

Kruna čakra nacrtajte lotosov cvet sa hiljadu listova, dominantne boje su bela i ljubičasta. Ako imamo treće oko otvoreno, kako bi se bolje vide i čuju njihovo duhovno vođstvo je sledeća faza senzacija, je stanje svesti. Preferira je možda meditacija sa Svetlošću. Sedimo u miru i tišini, sa zatvorenim očima. Interni pogled gleda u svetlom suncu neskočne. Iz ovoga možemo izvući tračak svetlosti koja ulazi kroz naše krune, krunu i sporije sipa dole kroz naša tela, dok se u potpunosti ne napuni. Na ovom nivou, moramo tišinu, kao što stupe u kontakt sa božanskim. Ostavite da Boga, kosmos, Stvoritelj, Višnjega, i Njegovoj volji. Potpuno otvorio. I samo mi.

Kruna čakra ili vršna je stoga odnosi na pojedinačne, lične duhovnosti. Kao što smo već očišćena srca, prihvati istinu o sebi i otvorite svoje treće oko, imamo sve potrebne alate "" da radi sa krunom čakre. Razvoj ovog čakre pored duhovnog ispunjenja je stanje ogromne sreće koju oseća duboki mir i vezu sa svim. Dozvolite nam svetlo ispunjava, postaje izvor snage i inspiracije.

  http://zdravljenjeduse.blogspot.com

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.