субота, 23. март 2013.

Buđenja čakre - Korenska čakra


Ključne reči: bezbednost, karijera, sreća, uzemljenje, fizička struktura, stabilnost, kulturni identitet, snagu, vezu sa Zemljom.

Neravnomeran korena čakra: ljutnja, okrutnost, samo uništavanje, preterano materijalizam, nedostatak životne energije, strah od totalnog uništenja.

Koren čakra u ravnoteži: prosperitet, bezbednost, earthiness, stabilnost, vitalnost, osećaj obilja, strast za životom.

Čakre prevesti visoku vibraciju kosmičku energiju u sporijim vibracija fizičke realnosti. Uprkos činjenici da su čakre energetski vrtlozi, lako je da se osećam, da se povežu sa njima i učiniti. U narednim nedeljama ćemo svi probuditi naše centre energije, kao i oni mogu da kažu. Svake nedelje će biti posvećen radu sa svakim čakre. Neto protok energije i čakre da isporuči ravnotežu sedam vorteksa i time bilans od sebe, od naših života.


Baza podataka za vodu je napravljen da podigne vibracije korena čakra. Pomaže prizemljevanju i opoziv obilje. vvv.trgovinazaduso.si

Centar korena čakre na dnu kičme, gde je krnja. To je naša veza sa materijalom, naši koreni u fizičkoj realnosti. Iz toga sledi da koren čakra je onaj koji nas je snabdeva vitalnim snage i volje da žive u fizičkoj realnosti. Energija korena čakra je najsporiji, većina gusta i zato ostanite povezani sa čistom i materijalnim preskrbljenostjo. Dobar tok, otvorite koren čakra se ogleda kroz našu smislu bezbednosti, stabilnosti, opstanak i ugradite (uzemljen). Energija koja protiče kroz čakre korena se ogleda u oblastima snabdevanja novcu, biramo profesija, regulisan porodični život. U fizičkom telu utiče na celokupno zdravlje i snagu vitalnsot, posebno hrane energiju na noge, karlice, creva, kostiju.


Za čišćenje i rad sa osnovnom čakre su idealni šetnje u prirodi i povezanosti sa Zemljom. Pa hajde da uzmemo bar pola sata dnevno da izađe u baštu ili da nas pusti u šumu i povezivanje sa Zemlje i prirode. Lično, volim da ga povežete na centru Zemlje i zamislite kako je čista zemlja energije kroz noge da se uzdigne do korena čakra, to napuni u potpunosti i prefinjen. Priroda zagoavlja nam sve što je potrebno za život: hrana, drvo za topli dom i zdravlje (kroz lekovite rstline) - obilje. Ove nedelje Neka nas svesno na Zemlju i obilju. Na psihološkom nivou, možemo pitati šta su naši strahovi vezani za bezbednost, dom, porodicu, karijeru i bogatstva. Molimo anđele i duhovne smernice za nas ove nedelje da pomogne raspusti i prevaziđu ove strahove.

Oni koji imaju problema sa prizemljenostjo - obično u pratnji osećanja kao da ne pripadam ovom svetu, ili problemi sa realizcijo ništa - pokušajte sledeće vizuelizaciju: Zamislite da vaše noge polaze od korena koji idu pravo u središte Zemlje, u svom svetlela jezgro. Prema ovim korenima počinje da raste crveni energiju zemlja koja se apsorbuje kroz noge, potkolenicama, kolena i butina raste u svom korenu čakru, ona je u potpunosti napunjen, očišćen, a zatim kičma penje na srcu i nastaviti da izvlači kroz glavu u Univerzumu . U ovom iskustvu, kako da čvrsto stoje na zemlji i da su usidreni u Zemlju i potpuno utemeljena. To možete da uradite u vidu, vizalizacijo, u bilo kom trenutku u toku dana. Ako mislite da ste "odvedeni", nakon svakog meditaciji ujutro, kada se probudite, dok vozite na posao, ukratko, bilo kada. Slično tome, da zemlju i na taj način ostvare ideje ili svrhe: zamislite ideju da stavi korene i ispunjen je zemaljsko energije.

Boja korena čakra je crvena, tako da ove nedelje obdajmo u crveno - da li se razblaži Svetlost zamišljajući i crvene gaćice, čarape, hajde da jedemo hranu (crvenu! Jagoda sezone je ovde), Slušaj "Earth muziku (bubnjevi i» hot "ritmovi). Kada svako je naš glavni cilj i opredeljenje: Ove nedelje (danas) neto korena čakra svi strahovi, blokade i niske vibracije. Na taj način, mi pomogne da anđela, vodičima i mog višeg Sopstva. Koren čakra se čisti i otvoreni, kao u mom najviše dobro. Pisanje je na beleške i stavite ga negde ćete videti svaki dan (po mogućstvu ujutro), vi svesno zaista, svaki dan, da se podsetite šta se dešava! Budite svesni svaki dan, ovde i sada, sa znanjem da ste bezbedni i obezbediti sve!

Korenska čakra pomaže da izbalansira suštinu korena čakra, u isto vreme kada su osnovane i organizuje manifestaciju želja u stvarnost.

http://zdravljenjeduse.blogspot.com

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.