недеља, 26. август 2018.

Šta znači izdaja na energetskom nivou

Picture  

Kažu da se izdajnik treba smatrati neprijateljem, ali da li je to tako? Ako su vas izdali - znači pomogli su vašem rastu! 
Ako su vas izdali - znači predaju vas na energetski viši nivo. 

Drugim riječima otpuštaju čovjeka, da bi on išao dalje. 

Sa napuštanjem starog programa života istovremeno se otvaraju nove mogućnosti. Svaki put kada čovjek doživljava krajnju tačku bola, njemu se otvara i maksimalna blagodet.
Prolazeći kroz fizičke patnje - otvara se astralni provodnik, kroz emocionalnu bol - otvara se mentalni provodnik.
Mentalno razočarenje - otvara duhovni izlaz, odnosno, duhovno razočarenje vodi u suptilnije svjetove i tako u beskonačno.
Mnogi su često i dugo zaglavljeni u nekoj situaciji, i samo kroz bol i patnju mogu da promijene svoj fokus pažnje u širi diapazon životne objektivnosti.

Može li da se ne pati? Nemoguće je - taj je uslov založen u DNK čovjeka od strane Tvorca za rast duše (ili pad - kada joj se ne daje izlaz), i aktivan razvoj.

Svaki put kada čovjek želi da se uzdigne, da raskrije svoju unutrašnju suštinu - gubi nešto ...

Ali zašto? Takav je proces izbora između prošlosti i budućnosti.

Strah od gubitka tog udobnog, naviknutog, poznatog ... uvijek treba birati između: straha i ljubavi.  Ako čovjek nema povjerenja u Boga - on počinje da igra igru sa samim sobom.

Izgradnja strateških zadataka, ne usklađena sa programom Tvorca - dovodi do razočaranja u smisao života. Čovjek hoće da upravlja svakim danom, minutom i ponovo počinje da pati, kada se ruše njegovi planovi.  On se praktično primorava  da uzme platno i boje i boja život na nov način.
Picture  

Opet, strah, stres ... Prosto je nemoguće da se ne osjeća bol, sve dok ima vezanosti, ima uslovljavanja, a nema povjerenja u Sudbinu.
Stoga je, izdaja - ispit povjerenja za vaše više "Ja". Izdaju - predaju u ruke Boga. A tu se više birati ne može, tada: Strah treba da ustupi mjesto Ljubavi i Prihvatanju.


Oksana Kokota 
Prevod teksta: http://www.cluber.com.ua 

Prevela: Beba Muratović -
Bebamur.com


Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.