уторак, 21. август 2018.

Hvala ti Živote!

Picture


​Ta osoba će doći i nećete je prepoznati, ona će učiniti da je prepoznate!   
 
Proći će vrijeme od prvog susreta, ali u vašem putovanju je zapisano kada ćete je ponovo vidjeti, gledate u oči, postoji nešto poznato, nešto što već znate ... je u vama!
Upoznaćete njen mekani i iskreni izgled, kao da ćete pronaći dio sebe kao djeteta, i osjetićete topli protok energije koji vas obavija, ali vi i dalje nećete biti ubijeđeni /e!

Previše bola zamračuje srce, razočarenja, žaljenje, greške, ali ta osoba je poslata da očisti tvoje srce, kao vjetar koji oduva daleke oblake učiniće da tvoje srce i oči dalje sijaju!

I kasnije ... ako smo dobri da uvidimo sinhronicitet, izlazimo iz okvira susreta,  mislićemo o tome kao o "slučaju" koji je učinio da nađemo odgovore koje nijesmo tražili!

Priče se prepričavaju i isprepletane pronalaze druge "slučajeve" neobične sličnosti, isti bol, iste rane, shvatite da je i to takođe zapisano u vašem putovanju, da ćete se sastati i izliječi međusobno snagom ljubavi koja i dalje postoji uprkos svemu!

Onda će biti potrebno da se uzmemo pod ruku, davajući konačno tu ljubav koju smo oduvijek tražili, i onda ćemo shvatiti da smo prvenstveno počeli da pružamo ljubav sami sebi, pažnju smo usresredili na sebe, počeli smo da volimo sebe, zatvorili smo vrata srca ali sada ćemo se pobrinuti za nas same! Ali vrata srca se nikada ne zatvaraju, nemoguće je jer nema brave!

Picture  
 
 Doći će osoba koja će biti veoma slična vama, daće vam ono što ste dali drugima, a nijeste dobili ništa zauzvrat, kao da ste posijali polje a cvijeće niče u drugom polju, čudan život, to čini da shvatite da nijeste u pravu kada kažete da ne treba davati Ljubav i da baš onda kad više ne očekujete ništa, ono što ste dali vam se vraća. Vratiće se vama Ljubav koju ste davali!
 
U običnom danu, kada sva pažnja bude usmjerena na vas, kada ste isprobali sve svoje želje, život će donijeti pravu osobu, onu koja je stvarno na vašoj strani u teškoćama i u bezbrižnosti, bez zakletve, hodanje zajedno samo dijelom tog divnog putovanja ili do kraja!
 
Hvala ti Živote!
 
Patrizia Pezzarossa

Prevod teksta http://www.visionealchemica.com/arrivera-quella-persona-nel-viaggio/#sZWiqx5iJJ1UjE59.99

Prevele: Ana i Beba Muratović - Bebamur.com

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.