субота, 11. август 2018.

Ako nijeste prošli lekcije u prethodnim odnosima ...

Picture  
Ako nijeste prošli lekcije u prethodnim odnosima, nijeste naučili to što ste trebali da naučite, onda će sljedeći partner prije ili kasnije početi da ponavlja scenario ponašanja prethodnog! 

​Željela bih da upozorim sve žene o veoma važnom momentu u izgradnji odnosa nakon prekida prethodnih.
Posle raskida sa muškarcem, prije ili kasnije, u našem životu se pojavljuju drugi, a tu ima puno nijansi.

​Prvo, ako nijeste prošli lekcije u prethodnim odnosima, nijeste naučili to što ste trebali da naučite, onda će sljedeći partner prije ili kasnije početi da ponavlja scenario ponašanja prethodnog!

Drugo, veoma važan momenat, ako ste se trudili da prevazidjete scenarije, radili na svojim kvalitetima, onda sledeći muškarac dolazi kao provjera, demo verzija istinskog odnosa. I on će testirati vaše nove navike na stabilnost. Mnoge žene se žale da uvijek dobijaju "jarce", ali problem nije u tome što postoje samo "jarci" oko nas, već što nijesmo prošli ispit iz odnosa.

Na primjer: žena je živjela sa muškarcem, ništa joj nije pružio, ona je sve vukla na sebe i još ju je ponižavao (tipičan scenario). Ona se umorila od svega, dozlogrdilo joj je, odlučila da zaslužuje više i ostavila ga. Posle nekog vremena se pojavljuje drugi muškarac, i izgleda da je sve u redu, normalni odnosi, romantika. I u jednom trenutak kaže: "Dušo, nemam dovoljno za zimske gume, možeš li mi dati!"

Ovo je prvo zvono za testiranje!

Univerzum nježno kaže: "Hajde, dobro! Pokaži da si već naučila da ne daješ muškarcima novac i ostaviš im da sami rješavaju svoje probleme! Jer pošto si se uporno tome učila u prošlim odnosima ... sada će ti uspjeti i reći ćeš - žao mi je draga, ne mogu ti dati novac, već imam planove za njih! "

A ako žena zaista odbije da pomogne muškarcu, dobija još nekoliko provjera u tim odnosima, obično složenije, nakon čega dolazi do prelaska na novi nivo. A muškarac ili odlazi, ostavljajući mjesto za dostojnijeg, ili se mijenja i sam postaje dostojan!

Ako žena ne prođe lekciju, daje novac, ona se vraća na svoje "mjesto" i prinuđena je da ponovo proživi sve svoje lekcije.

Posle raskida traumatskih odnosa, uvijek dobijamo provjeru!

Zapamtite ovo.

Postoji još jedan važan moment u vezi sa ženskim samopoštovanjem i odnosima.

Pretpostavimo da je devojka radila na sebi, pumpala žensku energiju, povećala obim pobožnosti, stvorila uslove za privlačenje dostojnog muškarca, radila sa samopoštovanjem. A onda je počeo period stvaranja odnosa.

Prvi koji joj je poslat je - neka budala koja nikada ne može cijeniti takvu ženu!

Zašto? Univerzum provjerava stabilnost njenog samopoštovanja, koliko je spremna za dostojan odnos. Ako je spremna, onda će ljubazno reći ovom muškarcu: "Izvini, ali nijesmo na istom putu!"  

Onda će poslati bolju verziju, ali ne baš onu koja bi stvarno mogla da shvatiti vrijednost ove žene. A mudra žena, shvatajući svoju vrijednost, mirno će reći: "Hvala puno, ali ja bih željela boljeg." - jer shvata svoj nivo, nema lažne poniznosti i servilosti.
Onda pošalju odličnu varijantu, muževnog, odgovornog, muškarca sa njenim stepenom razvoja ili čak sa višim, obezbijeđenog i zrelog za takvu ženu ... ali oženjenog!

Ovo je jedan od najtežih ispita, koji, nažalost, mnoge žene "ne prolaze". Ali ako je žena zaista puna energije, ona zna da će joj biti dato ono što zaslužuje - reći će tom muškarcu: "Veoma ste mi simpatični, ali zato što već imate ženu, ne želim da izgrađujem odnose sa vama, jer je protiv mojih pravila. Hvala vam na komunikaciji! "

I tek nakon svih ovih provjera - dolazi on. Sa njim će takođe biti provjera, ali ovo je potpuno druga priča, srećnija.

Varijacija prethodnih muškaraca može biti mnogo, ovo su samo primjeri, ali poenta je da vrlo rijetko naš muškarac dolazi odjednom, posebno ako imamo velike zahtjeve. Što je više zahtjeva - veći je broj provjera i treninga!

Provjere su veoma dobre, prikazuju nam naš nivo zrelosti, samopoštovanja. Nažalost, vrlo često se žene uključuju u prvu vezu nakon raskida, a zatim u njoj prolaze puno lekcija.

Sa apsolutnom spremnošću za odnose višeg nivoa - ženama se ne mogu dati nikakve provjere, jer univerzum vidi da je to samo gubljenje vremena i da je žena već spremna.

Stoga želim upozoriti sve žene, budite pažljive u novim odnosima, pratite ponavljajuće situacije i naučiti da reagujete na njih pravilno, polazeći od lekcija iz prošlosti!

Nemojte žuriti da uđete u prvu vezu, budite svjesni, osjetite svoj nivo!

Neće vam se dati da precijenite sebe, toga se ne morate bojati, ali uvijek možete ostvariti odnose na svom nivou zrelosti!


Autor: Julija Mangalam ex Sudakova


Prevod teksta: https://econet.ru/articles/73539-esli-vy-ne-proshli-uroki-v-predyduschih-otnosheniyah

Prevela: Beba Muratović
Bebamur.com

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.