четвртак, 16. август 2018.

"Energija koja liječi svijet :- ljubav"

Albert Einstein 

Postoji izuzetno moćna sila za koju znanost do sada nije pronašla formalno objašnjenje. To je sila koja uključuje i upravlja svim ostalima, i ona je iza bilo kojeg fenomena koji djeluje u svemiru i koji još nije prepoznat. Ova Univerzalna Sila je ljubav. Kad su znanstvenici tražili jedinstvenu teoriju svemira, zaboravili su najnevjerojatniju i najmoćniju snage. 


Ljubav je svjetlost, s obzirom da osvjetljava onog tko je daje i prima. Ljubav je gravitacija, jer čini ljude da privlače druge. Ljubav je moć, jer umnožava najbolje što imamo i dopušta čovječanstvu da ne izumire u svojoj slijepoj sebičnosti.
Ljubav otkriva i razotkrivaotkriva. 


Za ljubav se živi i umire. 


Ljubav je Bog i Bog je ljubav. 


Ova sila objašnjava sve i ima smisla u glavnim osnovama posjedovanja. 


To je varijabla koju smo dugo propuštali, možda zato što nas ljubav plaši, budući da je to jedina energija u svemiru koju ljudska bića nisu naučila koristiti prema njihovu cvatu. 


ŽELEĆI DATI VIDLJIVOST LJUBAVI, napravio sam jednostavnu zamjenu u poznatoj jednadžbi (Albert Einstein): Ako umjesto e = mc2 prihvaćamo da energija za liječenje svijeta može biti dobivena ljubavlju pomnoženom brzinom svjetlosti kvadratnom, doći ćemo do zaključka da je ljubav najmoćnija sila koja postoji, jer nema granica. 


Nakon neuspjeha čovječanstva u korištenju i kontroli drugih sila svemira, koje su se okrenule protiv nas, hitno je da se hranimo drugim vrstama energije. 


Ako želimo da naša vrsta preživi, ako namjeravamo pronaći smisao za život, ako želimo spasiti svijet i da svako bice osjeća da živi, ljubav je jedini i zadnji odgovor. 


Možda još nismo spremni napraviti ljubavnu bombu, artefakt dovoljno jak da uništi svu mržnju, sebičnost i pohlepu koja uništava planet. 


Međutim, svaki pojedinac nosi unutar sebe male, ali moćne generatore ljubavi čija se energija nada da će biti otpuštena. 


Kad naučimo dati i primiti ovu univerzalnu energiju, vidjet ćemo da ljubav sve prožima, sve nadilazi i sve može, jer ljubav je peta esencija života.





Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.