недеља, 2. децембар 2012.

Mesečni horoskop ljubavnih asteroida za decembar 2012.

night-sky-


OVAN (21.3
.- 20.4.) 
U vašem znaku se ne nalazi nijedan značajan asteroid ali se zato u vašem astrološkom polju partnerskih odnosa nalaze asteroidi Fantazija i Harmonija koji najviše utiču na rođene u prvoj i drugoj dekadi vašeg znaka. Na treću dekadu znaka utiče asteroid Kupidon, posebno u drugoj polocini meseca donoseći osećanje da ste možda pred životnom ljubavlju. Mars, vladalacvašegznaka martovskim Ovnovima pred kraj perioda nakon dosta problema u komunikaciji sa drugim Ovnom ili Jarcem, omogućava, prelaskom preko astereoida Erosa u Vodoliji da opuštenije sagledavaju svoje probleme. Naglašeno astrološko polje erotike i društvenog života potencira ove aspektevašegživota.


BIK (21.4.-21.5.)  
Venera, vladalac vašeg znaka iz konjukcije sa Saturnom i asteroidom Kupidonom iz znaka Škorpije na početku perioda što simbolizuje damama Bikovima vezu sa starijim ili muškarcem na položaju a muškarcima Bikovima ambicioznu damu, prelazi u Strelca, znak inostranstva. Tokom ovog perioda Venera će preći preko Severnog Mesečevog čvora u Škorpiji, zbog čega ćete misliti da je vaš karmički zadatak da budete u vezi sa nekim prema kome osećate jaku erotsku privlačnost da biste krajem perioda shvatili da vam je i te kako bitna materijalna sigurnosti i sve ono što vam partner pruža. Dame Bikovi će biti u priličnoj meri opterećene vezom sa nekim ko posluje sa strancima ili živi u inostranstvu a muškarci Bikovi će tražiti društvo mladih, seskepilnih saradnica koje ih, na njihovu sreću, neće ostavljati na miru.


BLIZANCI (22.5.- 21.6.)
Vaš znak je u velikoj meri opterećen prisustvom asteroida različite simbolike. Tu je i dalje Crni Mesec Lilit koji kreće direktnim hodom a jak u vašem znaku pa bi dame Blizanci morale da ako treba i glume nežnost i popustljivost jer u protivnom idu rasprave sa stalnim partnerom, naročito sa Strelcem, Bikom ili Ribama. Asteroidi Ceres i Vesta vas čine veoma sposobnim za posao što je mnogo bolje za muškarce Blizance koji će imponovati partnerkama nego za dame Blizance jer će inače biti pomalo zapovednički nastrojene. Krajem perioda bićete pod uticajem asteroida Erosa a skoro do pred kraj perioda i pod uticajem Amora iz Vodolije i to iskoristite na najbolji način, prošire krug prijatelja, tamo vas čeka neko ko će umeti da prepozna vaše vrednosti.


RAK (21.6. - 22.7.)
 
Buran početak perioda sa dve planete jakog erotskog potencijala u astrološkom polju partnerskih odnosa. Mars i Pluton u konjukcji sa Erosom, malo ko može da ostane ravnodušan na ovu kombinaciju planeta i asteroida i u dobrom aspektu sa erotikom nabijenom Venerom iz Škorpije. Ako ste slobodni, to je vaš propust, očigledno ne prepoznajete prave vrednosti, prave ljude ali malo koji Rak, posebno dame Rakovi će ostati same. Muškarci Rakovi mogu biti predmet zavođenja ambicioznih dama čak mogu imati osećaj mobinga na poslu.Junski Rakovi će kraj perioda dočekati pod uticajem Amora u konjukciji sa Neptunom što im donosi mogućnost susreta sa strancim ili umetnikom.Rođeni pred kraj znaka biće pod velikim uticajem Karme koja im donosi u život poslovnog muškarca tj. damu, moguće koji rade u medijima ili se bave marketingom.


LAV (23.7.-22.8.)

Udvaranje ćete početi preko druženja ili poznanstvom u velikom društvu jer je u astrološkom polju društvenog života Crni Mesec Lilit, veoma jak u Blizancima i na vas neko ima velikog uticaja. Blizanci će se potruditi da vas osvoje direktnim udvaranjem, dok će jedna Vaga i neki Strelac to raditi mnogo suptilnije. U astrološkom polju ljubavi nalaze se asteroidi Fantazija i Harmonija zbog čega će neko ko je prisutan u javnom životu biti za vas pravi ljubavni izazov. Asteroidi Amor i Fortuna podjednako povoljno deluje na rođene u svim dekadama a julski Lavovi mogu očekivati kraj godine sa dosta optimizma jer ne samo da Mars, planeta erotike ulazi u polje partnerskih odnosa nego će mu se pridružiti i asteroid Eros.




DEVICA (23.8. - 22.9.)
Vaš znak kao da je  zaštićen od loših uticaja na ljubavnom planu jer je asetroid Angel ( anđeo) u vašem znaku sve vreme i podjednako štiti rođene u prvoj i drugoj dekadi znaka dok su rođeni u poslednjoj dekadi još uvek pod uticajem asteroida Karma. Astrološko polje posla sa Fantazijom i Harmonijom nudi šanse za upoznavanje preko poslovnih odnosa a Eros uz Marsa i Plutona donosi sjajne mogućnosti na ljubavnom planu naročito damama Devicama koje vole  uniformisana lica ili sportiste.Najromantičniji biće kraj perioda kada će asteroid Eros napraviti konjukciju sa Neptunom, planetom romantike kada će avgustovske Device imati šansu da se upoznaju sa lekarom ili umetnikom.Kraći putevi donose mogućnost flerta sa bankarem, naročito rođenima početkom septembra.


VAGA (23.9. - 22.10.)
Prefinjene Vage mogu da insistiraju na ovakvoj karakteristici svog znaka jer su asetroidi Fantazija i Harmonija u njihovom znaku pa će biti prave dame, tj. najveća gospoda u Zodijaku tokom ovog perioda.Njihov stil zavođenja do pred sam kraj perioda biće taktičan, tajanstven, i romantičan ali atomosferu u domu kvari prisustvo Marsa i Plutona kao i Erosa u Jarcu zbog čega one ljubomornije ili u vezi sa ljubomornim partnerom moraju paziti šta rade i kome daju povoda da im se udvara. Tajne ljubavi su moguće, naročito ako je do poznanstva došlo u poslednja dva meseca preko poslovnih kontakata a krajem perioda romansa je moguća sa muzičarem, osobom iz medija ili sportistom jer će Eros i Mars u konjukciji ući u Vodoliju donoseći flert i buntovne partnere kojima je teško odoleti.


ŠKORIIJA (23.10.- 22.11.)
Vaš znak je veoma naglašen ne samo prisustvom ozbiljnog autoritativnog Saturna nego i asteroida Kupdona i Venere, više nego ozbiljna veza može biti u pitanju sa posesivnom osobom. Vi niste ništa manje posesivni pa ćete naći zajednički jezik, posebno krajem perioda sa Ribama kada u ovaj znak Amor se pridruži Neptunu. Ako živite sami, često će vam svraćati neko ko će biti veoma uporan da vas osvoji, moguće neko ko ima umetničke sklonosti.Naglašeno astrološko polje tajnih ljubavi u Vagi donosi romansu sa predstavnikom ovog znaka jer se u njemui nalazi asteroid Fantazija i neka Vaga neće izlaziti iz vaših snova i misli. Nežna Devica je takođe jedan od boljih izbora za vas pošto je asteroid Karma i Angel ( anđeo) u ovom znaku i pod vidom prijateljstva često će sa vama kontaktirati.


STRELAC (21.11.- 21.12.)
Ovo je za predstavnike vašeg znaka period pun raznih događanja. Prvo će vas podsticati snaga Sunca i asteroida Juno  zbog čega ćete biti više nego zaljubljivi a neko ko ima veze sa obrazovanjem, inostranstvom ili radi u stranoj firmi biće vaša „meta“eventualno i neko ko radi u medijima.Brzim hodom Venera ulazi u vaš znak i donosi ljubav u dobrom aspektu sa asteroidima Fanazija i Harmonija. Na poslu vas čekaju izazovi razne vrste, naročito dame Strelci neće odoleti muževnim tipovima kolega koji imaju nekakve veze sa politikom ili uniformom jer je Eros uz Marsa i Plutona. Pri tom, sve vreme ćete morati da se „branite“ od fatalnog uticaja Crnog Meseca Llita iz astrološkog polja partnerskih odnosa što će muškarce Strelce prilično iritirati u vidu zahtevnih partnerki koje će im možda pomalo stvarti osećaj nesavršenosti.

JARAC ( 22.12.-20.1)

Predstavnici vašeg  znaka ne mogu ostati neprimećeni, naročito ako se bave nekim odgovrnim poslom ili ako se nalaze na nekoj vrsti položaja. Asteroid Eros u vašem znaku u konjukciji sa Marsom i Plutonom početkom perioda omogući će vam da dominirate u svakom društvu. Dame Jarci bi trebalo da budu mnogo diskretnije i ne bi trebalo da preduzimaju inicijativu ma o kome da se radi.Tokom perioda u vaš znak će ući asetroid ljubavi Juno i doneće vam  susret sa mladolikm osobom sa kojom ćete moći da ostvarite dobru komunikaciju, moguće da se radi o nekom s posla. Poslovni kontakti su za vas najveći izazov zbog naglašenog znaka Blizanaca u kome se nalazi Crni Mesec Lilit koji posebno na muškarce Jarce deluje u vidu izazovne koleginice kojoj ne mogu da odole.





VODOLIJA ( 21.1.-19.2.) 
Astrološko polje ljubavi da Jupiterom od juna je do te mere naglašeno i donosi snažna osećama, moguće prema nekom ko nije idealan partner za vas, što vi u ovom momentu verovatno ne znate, ali tu je i Crni Mesec Lilit zbog čega najverovatnije niste slobodni. Oni koji nemaju partnera imaju nekoliko mogućnosti, ljubav na poslu, tajnu vezu, karmičku vezu koja počinje kao felrt jer je asteroid Karma u vašem osmom polju erotike i susret na grupnom putovanju u inostranstvo jer je Juno, asteroid ljubavi u Strelcu. Možete da birate ali vi ćete verovatno izabrati nekog ko se bavi umetnošću ili medijima zbog Amora koji iz vašeg znaka prelazi u vaše astrološko polje posla i ako se bavite muzikom vi ili osoba koja vam je draga, susret je utoliko pre moguć.


RIBE (20.2.- 20.3.)
 
Ovo bi mogao biti za vas mesec pun tajanstvenih događaja, susreta ali i onih koji nagoveštavaju veliku ljubav. Škorpija vas neće ostaviti na miru a ni vi nju jer u odnosu na vaš znak i Neptun u njemu najvećeg uticaja imaju Saturn, planeta upornosti iz ovog znaka i Kupidona koji šelje svoje ljubavne strele. Za mnoge će prijateljski odnosi biti uvod u nešto više, asteroid Eros iz znaka Jarca i iz konjukcijse Marsom i Plutonom prelazi krajem perioda u astrološko polje tajni u Vodoliju zbog čega ćete biti zainteresovani za osobu iz medija ili nekog sportistu, eventualno političara. Dame Ribe neće odoleti Devici jer se u astrološkoj kući partnerskih odnosa u ovom znaku nalazi asteroid Karma koji nagoveštava mogućnost susreta sa nekim ko će vam ponuditi zajednički život.


J.Holclajtner
 


Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.