субота, 29. децембар 2012.

Blistajte u novogodišnjoj noći punim sjajem!

Pored uredno našminkanog lica isto tako važno je imati lijepe i uredne nokte, pogotovo ako se radi o novogodišnjoj noći. U najluđoj noći priuštiti sebi maštovite kreacije, uočljive boje i svjetlucave ukrase na lijepo oblikovanim noktima.. Najvažnije je da budete zadovoljni i da na slavlje krenete s noktima koji neće biti neprimjećeni.
Crvena boja –atraktivna i vječna
Umjesto lakiranja noktiju, danas se sve više traže gelovi u boji, najčešće se javlja dilema – koju boju izabrati? Ne možete pogriješiti odlučite li se za crvenu, to je klasika, s njom ćete uvijek izgledati atraktivno, a u novogodišnjoj noći dovoljno glamurozno. Imajte na umu da kratki nokti, koji su u trendu, vole upravo jake, efektne boje.
Za vaš novogodišnji look prekrasno će izgledati i boja višnje, zatim boja patlidžana koja je i dalje u trendu i vrlo je tražena. Ako želite na noktima iscrtati razne oblike onda će vam kao podloga odlično poslužiti pastelne boje.

Zvjezdice, srca, iglice.. ukrasite nokte
Dobra kombinacija može biti i ona koja je vrlo jednostavna:

  1. počnite s podlogom u crvenoj ili nekoj drugoj boji
  2. preko podloge stavite bezbojni lak u koji ste stavili šljokice
  3. posebnom tehnikom možete iscrtati šare, razne oblike po želji
  4. ili ih dodatno ukrasite cirkonima, kamenčićima, sličicama.
Kratki, lijepo oblikovani i njegovani nokti, samo s vrhom od šljokica i to snježnih, izgledaće veoma elegantno, decentno. Ako ste ipak od onih kojima kratki nokti nisu dovoljno ženstveni, produžite ih gelom.
U svakom slučaju trebate znati da su na geliranim i nadograđenim noktima ukrasi dugotrajniji pa su samim tim i  pogodniji za nail art.
Bilo da budete sam svoj majstor ili da se prepustite profesionalcu u novogodišnjoj noći blistajte punim sjajem!

http://www.zenasamja.me/

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.