понедељак, 18. новембар 2013.

Slana rozen torta




Potrebno je:
  • 1 pakovanje korica za slanu rozen tortu
  • 500 g praška šunke
  • 500 g kačkavalja
  • 500 ml pavlake za kuvanje
  • 50 g susama
  • po ukusu soli
  • po ukusu origana         

Priprema

1

Vatrostalnu posudu ili pleh malo većih dimenzija od korica premažite margarinom. Stavite preko jednu koricu, namažite je pavlakom preko pavlake poređajte listove tanko sečene praške šunke, preko šunke narendajte kačkavalj.
2

Ređajte narednu koricu i tako redom dok se ne utroši sav materijal. Odozgo narendajte kačkavalj, posolite, stavite origana (po ukusu) i pospite susamom.
3

Pecite na 200 stepeni dok ne porumeni (oko 40 minuta). Gotovu tortu isecite na kockice ili pravougaonike i služite.

http://www.recepti.com/

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.