уторак, 5. новембар 2013.

Godišnji horoskop 2014




OVAN
OVAN (21.3.-20.4.) - GODIŠNJI HOROSKOP 2014
Horoskop za 2014. što se tiče horoskopskog znaka OVNA bit će poprilično nemiran. Položaj Jupitera uzrokovat će mnogo aktivniju komunikaciju s ljudima oko Vas, čime će Vaša uloga u društvu značajno ojačati. Unija Urana i Sunca oživjet će Vaš osobni život. Trenuci usamljenosti, nestat će, a pojavit će se i višak slobodnog vremena. Dakako, u pojedinim situacijama morat ćete se izboriti za vaše slobodno vrijeme, ali zato ćete ga znati više cijeniti. Poželjni su kompromisi s ljudima koji Vas okružuju.


OVAN - Posao u 2014. godini

U 2014 godini sva će se žrtvovanja i uloženi trud isplatiti. Djelovanje Marsa probudit će u Vama borbenost i strast čime ćete ugodno iznenaditi ljude koji Vas okružuju. Unatoč činjenici što ne pripadate ljudima koji cijelo vrijeme"sjede u sjeni", druga polovina 2014. godine donosi Vam poboljšanje i povećanje ugleda u poslovnoj sredini. Prilikom rješavanja važnih poslovnih pitanja, nemojte biti kategorički i odveć ishitreni već naprotiv, budite pažljivi i strpljivi jer će Vam to pomoći zadržati snagu i koncentraciju. Naučite razvijati Vaše pregovaračke sposobnosti jer ćete time pomoći ponajprije sami sebi, a i vaši će suradnici to znati cijeniti.


OVAN - Ljubav u 2014. godini

Ljubavna situacija za Ovna u 2014 godini nalikovat će na ljubavni ringišpil. Aspekti Jupitera i Saturna u korelaciji veza i kontakata s vama bliskim osobama uzrokvat će pregršt nemirnih situacija što će se očitavati i na Vašoj opadajućoj impresiji na partnera. Poželjno je uravnoteženo djelovanje unutar zajednice s partnerom, kako biste bolje shvatili interese vama bliske osobe. Vaše poimanje ljubavi razvijat će se u skladu s Vašim "unutarnjim glasovima" i intucijom. Ukoliko ih znate prepoznati i odlučite sljediti Vašu intuiciju, u drugoj polovini godine, djelovanjem Venere pojačat ćete vlastitu atraktivnost prema suprotnom spolu što će Vam omogućiti popriličan uspjeh u pronalaženju partnera. Ukoliko budete imali većih životnih komplikacija, ugodna atmosfera i smirenost bit će ključni čimbenici u rješavanju problema te će Vaš partner to prepoznati i otvoriti vam se u cijelosti. Jesen 2014 donijet će vam par strastvenih susreta emotivnog karaktera te postoji šansa vrtoglavog zaljubljivanja. Ukoliko ste u vezi, moguća su velika razilaženja s partnerom, što bi moglo dovesti do razočarenja ili prekidom.



OVAN - Financije u 2014. godini

Novačani dobici i financijski izdaci u 2014. godini ovisit će ponajprije o vanjskim čimbenicima kao što su: rođaci, lokalne i državne vlasti i insitucije. Morat ćete se više potrudit zaraditi novac, a savjetujemo i razvitak strategije, odnosno donošenje financijskog plana. Imat ćete manjih financijskih problema koji će vrhunac dostići u srpnju 2014. godine, dok ćete u kolovozu 2014. igrom slučaja imat šansu izvršit kupovinu nekretnine koja će vam razrješit mnoga životna pitanja. Budite oprezni s novcem!


OVAN - Komunikacija u 2014. godini

Utjecaj i položaj planeta u 2014. godini navest će Vas da ćete više i ugodnije prihvaćati mišljenja ljudi koji Vas okružuju. Vama bliske osobe, naročito roditelji imat će pozitivan utjecaj na Vas te Vam pomoći u dostizanju vlastitih ciljeva. Jedino što trebate je poslušati ih. U pojedinim situacijama osjećat ćete se kao da kročite sljepom ulicom te da ste prepušteni Božjoj volji! Porazgovarajte sami sa sobom! Koji su Vam prikriveni strahovi? Nemojte dopustiti subjektivnim mislima da prevaziđu Vašu svijesno razmišljanje jer ćete time onemogućiti svaki daljnji rast i napredovanje u 2014. godini. te ugroziti odnose s Vama bliskom osobama. Ljeto i jesen donose vam ugodne trentuke koji će upotpuniti Vaš život.


OVAN - Zdravlje i energija u 2014. godini

Vaša brza narav i temperamenti karakter doći će ove godine jako do izražaja. Početak 2014. godine inicirat će Vašu vitalnost i omogućit vam višak energije koju ćete tokom godine racijonalno znati koristiti. Komunikacija s Vama bliskim osobama uzimat će Vam dosta energije. Veliki fizički angažman i tjelesna aktivnost tokom cijele godine izstiskivat će od Vas da se povremeno odmorite te tako obnovite energiju. Pozicija i položaj Jupitera i Urana otežat će Vam sposobnost zadržavanja mira u izvanrednim situacijama. Morat ćete se više truditi kako biste održali ravnotežu.









BIK
BIK (21.4.-21.5.) - GODIŠNJI HOROSKOP 2014
Osnovna karakteristika horoskopa u 2014. godini za sve osobe rođene u znaku BIKA je dobroćudnost i pozitivnost. Tijekom 2014. godine imat ćete veliku potrebu za razvijanjem vlastite osobnosti. Položaj Urana, Jupitera i Venere pružit će Vam harmoniju i sklad koji su Vam jako potrebni za upotpunjavanje kreativnosti koju posjedujete u sebi. Sreća će se možda vratiti u Vaš život i omogućit Vam značajna pobiljšanja unutar vlastitog života i načina življenja. Morat ćete se suočiti sa situacijama koje Vam omogućuju proširenje djelokruga poslovanja te je od velike važnosti da vjerujete Vašoj intuiciji kako ne biste propustili šansu koja će Vam biti pružena od strane Jupitera, u drugoj polovini 2014. godine.


BIK- Posao u 2014. godini

Na početku godine morat ćete raditi s dvostrukim zanosom. Počevši od veljače 2014. godine, ideje koje imate počet će poprimati konstruktivniji oblik. Jedino pitanje koje se postavlja je kako se nositi s količinom, odnosno tolikim smjerovima posla! Morat ćete odabrati kojim smjerom poći, jer ne možete ići u više smjerova odjednom. Entuzijazam u kombinaciji s praktičnim analitičkim načinom razmišljanja, bit će izvrstan izvor za ostavrivanje Vaših ideja, ovisno o situaciji. Potreba za promjenom natjerat će Vas da u septembru 2014. godine ostavite sve poslovne aktivnosti i krenete u novom smjeru. Što ima dogoditi će se dogoditi - razmislite o tome!? Bliske će Vam osobe rado pomagati.


BIK - Ljubav u 2014. godini

Za razliku od prošle godine, ove će godine emotivne okruženje oko Vas biti pristupačnije i pozitivnije. Jupiter će Vam pomoći da osloboditeVašu emotivnu strane te omogućit Vam da izrazite osjećaje duše! Doživjet ćete predivne trenutke koje ostaju u pamčenju zauvijek. Usprkos tome što razumijete i shvaćate da u Vama postoji nedostatak optimizma i vjere u sebe, obogatit ćete se emotivno te postati bliži idealu kakvog priželjkujete! Istovremeno, pozicija Urana i Jupitera povećat će uspješnog osobnog života i dati Vam specijalnu šansu da ukoliko ste sami, ova godina će biti presudna za Vas. Počevši od ožujka, zaboravit ćete na prethodnu lošu sreću i težiti ka novim vezama. Strast će se vratiti u vaš život i ovaj će period biti prepun predivnih trenutaka i osjećaja. Budite spremni utonuti u svijet starsti, osjećaja i romantičnosti. Jedina opasnost je da morate bježati od nerazmotrenih veza. Testirajte stabilnost Vaših veza te se uvjerite u njihovu iskrenost, intenzitet i trajanje. Pitanje nesposobnosti osječanja bit će povremeno tema vaših razmišljanja, te su mogući izljevi ljubomore. Savjetujemo Vam da se oboružate strepljenjem i samopouzdanjem.


BIK - Financije u 2014. godini

Ova, 2014. godina odlikovat će se dobrim financijskim uvjetima, harmoničnošću te stabilnošću. Usprkos mnogim iskušenjima, zanemarit ćete vašu "glad" za skupocjenim darovima te uspredotočit se na ciljeve važne za unaprijeđenje stanovanja. Ukoliko ste povezani s sferom umjetnosti ili kulture, neka izdavanja bit će neminovna.

BIK - Komunikacija u 2014. godini

Atmosfera okoline u kojoj ste nonstop mjenjaju raspoloženja, navest će Vas da mislite da niste dovoljno dobri kao prije te da ne možete kontrolirati slijed događaja. Položaj Jupitera će možda uzrokovati osjećaj nesposobnosti vladanja samim sobom čiji uzrok leži u nesposkoju stvorenom u konekciji s samim sobom. Jeste li sigurni da Vaša okolina shvaća srž Vaših ambicija? Uvjerite se u to prije donošenja bilo kakvih odluka. To je vjerojatno najbolji trentuak za razrješavanje svih nedumica i raskrinkavanje tabua te proširivanje granica istodobno ne izazivajući prevelik otpor. Također, realno je očekivati zastoje u svim sferama odnosa sa okolinom.


BIK - Zdravlje i energija u 2014. godini

Zahvaljujući utjecaju Jupitera, ove ćete godine biti u odličnoj formi. Nećete više osjećati potrebu za pokazivanjem snage te bilo kakvim oblikom konkurentosti. Lakše ćete podnositi slabine i povremene umore. Dakako, to je dobro jer Vam pomože skupiti snagu. U početku 2014. godine poželjno je voditi računa o bubrezima, piti dosta tekućine, paziti na prehranu te redovito vježbati pošto postoji tendencija oboljevanju.







BLIZANCI
BLIZANCI (22.5.-22.6.) - GODIŠNJI HOROSKOP 2014
Pozicija zvijezda omogućit će osobama rođenim u horoskopskom znaku Blizanaca da uspješno privedu kraju poslove i ostale stvari započete u 2013. godini. Ta će činjenica bitno utjecati na daljnji razvoj događaja tokom naredne 2014. godine. Pozicija Urana u konekciji s Vašim vladajućim planetima Marsom i Suncem, drastično će olakšati i pospješiti komunikaciju s okolinom i učiniti je profitabilnijom. Pojavit će se prilika kojom ćete imati mogućnost odabira te će u konačnici omogućit dostizanje većine Vaših ciljeva. Bez obzira na Vaše brige koje će ponekad prerastati u tugu, dostići će vas sreća i omogućiti ostvarivanje Vaših snova. Sredina godine donijet će Vam mogućnost kroničnost oboljevanja, stoga obratite pozornost na zdravlje.


BLIZANCI- Posao u 2014. godini

Poslovnu 2014 godine označit će veliki utjecaj Venere i Saturna te omogućiti ostvarivanje Vaših ambicija. Prilikom ostvarivanja zadanih ciljeva pojavit će se veća potreba za uvažavanjem okoline što će, ako to shvatite na vrijeme, itekako pogodovati na pozitivan razvoj događaja. Poslovne veze će ojačati, a vaša stabilnost unutar radne okoline će se učvrstiti na zavidnu razinu. Postoji mogućnost da ćete se zaposliti u državnoj instituciji ili pak potpisati važan ugovor s nekom od državnih institucija.


 

BLIZANCI- Ljubav u 2014. godini

Ova će godina što se tiče ljubavne situacije biti okarakterizirana strašću i nabijenim emocijama. Postoji mogućnost ulaska u novu vezu ili priprema terena za pronalazak novog partnera. Pozicija Vaših vladajućih planeta pojačat će Vašu potrebu i želju za ljubavlju na taj način da nećete izgubiti ravnotežu. Ako želite rasvijetliti sve iluzije kojima ćete biti okruženi, morat ćete se osloniti na Vaš zdrav razum, logiku a naročito pravednost. Nesmijete biti previše samouvjereni te misliti da možete riješiti sve. Neke stvari morate ostaviti da se riješe same od sebe. U 2014. godini ćete imati izuzetnu podršku Vašeg partnera koji će Vam bezuvjetno vjerovati. Iskoristite to i učinite vašu vazu stabilniom i harmoničnijom. Dosta Vam je poteškoća u ljubavnom životu za koje se ispostavlja da uzalud trošite vrijeme i energiju. Pod utjecajem Venere tijekom travnja, a naročito kolovoza bit ćete u konstatnim iskušenjima. Ako ste u vezi, 2014. godina će Vam biti odlučujuća, što znači ćete ili produbit vezu ulaskom u bračnu zajednicu ili okončati sadašnju vezu. Da biste izbjegli tenzije i svađe s partnerom, pokušajte pomno birati teme za razgovor.


BLIZANCI - Financije u 2014. godini

Prvih šest mjeseci 2014. godine donijet će vam stabilnost bez problema oko plačanja računa, obavljanja posla i ostalih financijskih radnji. Imat ćete jasnu viziju vašeg ekonomskog stanja, ponajviše zahvaljujući zdravom razumu i logici. Dobit ćete priliku za stabilizacijom i napredovanjem na sadašnjem poslu što će rezultirati i većom plaćom. Počevši od listopada, morat ćete biti oprezniji pri vođenju administracije, dokumenata ili upravljanja novcem firme. Budite oprezni!


BLIZANCI - Komunikacija u 2014. godini

Pozicija Urana i Jupitera učinit će Vas život podnošljivijim te olakšati teret koji godinama nosite u sebi. Imat ćete veliku potrebu za slobodom. Okolina i ljudi s kojima se družite omogućit će Vam silan napredak. Uz pomoć Vaših roditelja ili bližih rođaka riješit ćete dva velika problema koja već godinama pokušavate riješiti.


BLIZANCI- Zdravlje i energija u 2014. godini

Poradi utjecaja Merkura i Urana, ova će godina biti intezivna što se tiče Vašeg zdravstvenog stanja. Nelagodni trenuci i situacije u svakodnevnom životu, istiskivat će od Vas mnogo energije i volje. Tokom cijele godine protezat će se pitanje Vaše osobne odgovornosti te ćete se morati doista potruditi da okolini prezentirate Vašu stranu priče i uvjerite ih da ste doista odgovorni. To će uzrokovati jako veliki umor i čestu iscrpljenost. Srpanj će označit vrhunac vašeg zdravlja te ćete tokom cijelog mjeseca biti nevjerojatno energični i voljni. Na kraju godine trebate obratiti pozornost na Vaš probavni trakt te probavu općenito. Čuvajte se kroničnih oboljenja, a naročito prehlada.









RAK
RAK (23.6.-23.7.) - GODIŠNJI HOROSKOP 2014
Sve za što ste se zalagali i gradili tijekom 2013. godine, u ovoj 2014. godini će Vam se vratiti na pozitivan način i u svim poglavljima života. Zahvaljujući Vašem osobnom napretku, olako ćete pronalaziti rješenja na sve probleme što će u konačnici upotpuniti Vaš život i učinit ga uzbudljivijim. Interakcija s okolinom otvorit će Vam sva vrata te ćete dobiti direktnu priliku da ostvarite zacrtane ciljeve. Utjecaj Plutona utjecat će na vaše raspoloženje te pokušati pobuditi nostalgičnu atmosferu. Nemojte gledati u prošlost, okrenite se budućnosti!


RAK- Posao u 2014. godini

U ovoj godine Vaš će poslovni život nalikovat na bojišnicu. Sredinom 2014. godine započet ćete raditi na novim projektima koji će istiskivat veliki trud i zalaganje te potrebu za okretanjem, odnosno prihvaćanjem novih i većih odgovornosti. Kao nikada do sada, morat ćete biti koncentrirani i usredotočeni, a naročito ćete morati iskoristiti vlastitu kreativnu snagu bez obzira na posljedice. Taj će izazov izazvati u Vama povećanje samopouzdanja i očvrščivanje karaktera. Ukoliko se bavite trgovinom, imat ćete priliku obaviti dobre poslove te sklopite ugovore jako pogodne za Vas. Imat ćete uspjeha u poljima istraživanja. Od presudne važnosti na Vaš poslovni život tijekom cijele 2014. godine bit će samoinicijativa, stoga poduzmite nešto!


RAK- Ljubav u 2014. godini

Ove ćete godine posvetiti puno manje pažnje Vašem odnosu s partnerom nego li prijašnje godine. Zbog prirode posla Vašeg partnera, njegovih ambicija i želja, živjet ćete odvojeno neko vrijeme, a ta će Vam odvojenost omogućiti da sagledate Vašu vezu iz drugačije perspektive. Vi od vašeg partnera očukujete da će Vam ponajprije biti prijatelj te uvijek morate izraziti Vaše mišljenje, jasno i glasno kako ne bi došlo do nesporazuma. Tijekom listopada 2014. godine, utjecaj Venere će uzrokovati malu dozu nepovjerenja u vašu vezu. Dajte sve od sebe kako biste riješili taj problem te ne uzrokvali otuđenost ili prekid veze. Ako niste u vezi, ljeto 2014. bit će jako plodno vrijeme za mnogobrojne avanture i buđenja strasti. Nemojte se izoliravati.


RAK - Financije u 2014. godini

Početkom godine osjećat ćete potrebu za financijskom stabilnosču, mnogo većom nego li prethodne godine. Utjecaj Jupitera probudit će u Vama želju za napredtkom. Ove ćete godine više surađivati s Vama bliskim osobama. Vaš će ljubavni život biti usko povezan s financijama te ćete iz tog razloga, ovisno o situaciji, imati velike izdatke ili biti jako skromni što se tiče trošenja novca. Osnovno pravilo kojeg ćete se morati držati je to da ne dopustite osjećajima da se mješaju sa financijskom stranom života. Budite racionalni.



RAK - Komunikacija u 2014. godini

Utjecaj Jupitera će Vam u 2014. godini donijeti samopouzdanje, zdravlje i efektivnu komunikaciju s okolinom. Vaše će Vam samopouzdanje omogućiti lakše i svrsishodnije rješavanje zadataka. Na drugu stranu višak samopouzdanja omogućit će Vam da istupite van standarda te da se doslovno "igrate s vatrom". Izbjegavajte nepotrebne rizike, naročito one koji istiskuju kršenje zakona. Ne posuđujte novac te pažljivo ispunjavajte formulare. Utjecaj Urana omogućit će Vam da budete jako požrtvovni i usredotočeni. Obratite pozornost na način kako da povećate praktičnost unutar radnog mjesta, naročito u jesen 2014. godine.


RAK - Zdravlje i energija u 2014. godini

Početkom godine utjecaj Plutona, Merkura i Venere utjecat će na stimulaciju Vašeg metabolizma. Osjećat ćete se poletno, energično te otvoreno prema okolini. Kretanje, inspiracija i optimizam utjecat će pozitivno na Vas, mada ćete tijekom svibnja 2014. imati fazu izrazitog umora. Tijekom siječnja i veljače 2014. godine savjetujemo Vam da posjetite Vašeg liječnika te učinite dijagnozu zdravstvenog stanja, a naročito probavnih organa.








LAV
LAV (24.7.-23.8.) - GODIŠNJI HOROSKOP 2014
Događaji u 2014. godini, ma koliko se god Vi trudili ići se svojim vlastitim tokom. Pozicije planeta uvjetovat će znatno poboljašanje veze s partnerom što će uvlike pospješiti mogućnosti ostvarivanja Vaših ciljeva. Utjecaj Saturna obavit će Vas dubokim realizmom što će ponekad prouzročit osjećaj melankolije te time naglasiti davno izgubljenu želju za pažnjom. Prethodno napomenut realizam pomoći će vam da učvrstite poziciju unutar Vaše radne okoline. Utjecaj i pozicija Neptuna utjecat će na razvoj Vaše kretivnosti i mašte, iz čega će izniknuti mnogobrojne inovativne ideje u svim poljima života, naročito u osobnom životu. Tokom cijele 2014. godine bit ćete izrazito nadahnuti te to će Vam nadahnuće pomoći da uz malo truda lakše ostvarite sve što se si zacrtali.


LAV- Posao u 2014. godini

Bez obzira što ćete se osjećati da ste unutar zatvorenog kruga, neće izgubiti mišljenje da ste nadareni te da zaslužujete najbolje. Ova će Vam godina donijeti šansu da u potpunosti prezentirate Vaš talent te da uz pomoć sreće ostvarite svoje želje. Ako unutar poslovne okoline ne kotirate najbolje, tijekom početka 2014. godine pružit će vam se šansa da jednom zauvijek zapečati vaš položaj na poslu. Da biste napredovali morate pokazati vaš poduzetnički duh i samonicijativu. Ove godine vam prestoji uspostavljanje mnogih poslovnih kontakata koji će Vam pomoći razviti posao na inovativne načine.


LAV- Ljubav u 2014. godini

Početkom 2014. godine, a poradi utjecaja Jupitera bit će naglašena Vaša atraktivnost što će suprotni spol itekako zamijetiti. Shvatit ćete da Vas ljudi vole zbog onoga što jeste. U prvoj polovici 2014. godine, veza s partnerom će oslabiti što će Vam donijeti više slobode, razumnih razgovora i zanimljivih susreta. Bez obzira na tadašnji status, to će biti idealno vrijeme za traženje Vaše druge polovice. Vaše će strpljenje biti nagrađeno bujicom osjećaja i eksplozijom emocija. Ukoliko je vaša veza s parnerom izgubila na važnosti, sredinom godine ćete imati sposobnost čistije vidjeti cijelokupnu situaciju i baciti sve karte na stol. Bit ćete u iskušenjima te postoji mogućnost upuštanja u situacije kojima niste dorasli. Od velike je važnost da znate što želite te odlučite se za to jer u suprotnom postoji mogućnost da budete sami.


LAV - Financije u 2014. godini

Financijska situacija u 2014. godine bit će izrazito harmonična. Nećete imati nikakvih financijskih problema te će Vam to omogućiti razvoj drugih profitabilnih projekata. Obratite pozornost na dugoročne strategije jer one imaju najveću šansu da se ostvare. Pozicija planeta omogućit će Vam da trošite novac na razuman način i samo za konstruktivne stvari. Vaš glavni prioritet bit će stvaranje podloge, odnosno temelja za razvoj i ostvarivanje ideja za zimu 2014. a to će sve biti pod okriljem Saturna koji će Vam pomoći pospješiti karakter.


LAV - Komunikacija u 2014. godini

Ove ćete godine pod utjecajem Neptuna i Saturna konačno imati hrabrosti na vidjelo pokazati svoje skrivene strahove što će u vama pobuditi želju da se malo distancirate od okoline. Imat ćete veliku potrebu da Vas okolina cijeni, što će ponekad dovesti do neugodnih situacija. Bit ćete u stalnoj potrazi za ravnotežom i željom da sami odlučujete o svojoj sudbini. Jesen 2014. godine donijet će vam silan intelektualni napredak koji će se kasnije, tokom godine pretočiti u uspjeh.


LAV - Zdravlje i energija u 2014. godini

Zbog utjecaja Neptuna tokom cijele 2014. godine imat ćete potrebu da se brinete o sebi i vlastitom zdravlju. Imat ćete veliku želju da se riještie bolesti što će u konačnici biti uzrok zdravstenih tegoba koje ćete imati s jetrom. Zbog utjecaja Marsa, tokom čitave ćete godine biti izrazito fizički aktivni, a moguća je i priprema za neku vrstu natjecanja.








DJEVICA
DJEVICA (24.8.-23.9.) - GODIŠNJI HOROSKOP 2014
Ova će godina u svim segmentima Vašeg života biti prosječna. Vaš će Vam konzervatizam pomoći da se riješite problema materijalne prirode te Vam omogućiti da neke projekte privedete kraju na lakši i brži način. Što se tiče financijske strane ova će godina biti daleko stabilnija nego prethodna 2013. godina. U prvim mjesecima 2014. godine, naročito krajem veljače, obratite pozornost na Vaše zdravstveno stanje.

DJEVICA- Posao u 2014. godini

Godina 2014. bit će odlično vrijeme za poboljšanje i učvrščivanje veza sa poslovnim kolegama i suradnicima. Ukoliko pokažete spremnost na timski rad i pozitivan stav, pružit će vam se prilika za napredovanje u poslu. Pojedini suradnici bit će na Vašoj strani što ćete vi znati cijeniti na obostrano zadovoljstvo. Jedan će vam susret s utjecajnom osobom omogućiti napredovanje ukoliko ste zainteresirani za to.


DJEVICA - Ljubav u 2014. godini

Ljubavno okruženja i nježna nota veze s partnerom obilježit će čitavu 2014. godinu. Ukoliko se rođeni u drugoj dekadi znaka Djevice, postoji mogućnost buđenja roditeljskog instinkta naspram partnera. Ukoliko niste u vezi, ljubav će konačno pokucati na Vaša vrata. Moguća je i ljubav na prvi pogled. Početkom godine, ukoliko se odlučite za putovanje, moguća je veza sa osobom koja živi u instranstvu. Otkrivanje novih kultura, ljudi i običaja samo će pojačati i intenzivirati novu vezu. Pazite da ne izgubite glavu te nemojte donositi važne odluke. Produbite i ojačajte odnos s partnerom. Ukoliko ste u vezi, tijekom 2014. godine morat ćete riješiti neka veoma važna pitanja te će to imati jako pozitivan učinak na Vas i partnera. Krajem jeseni 2014. godine intezivirat će se druženja i kontakti. Budite pažljivi jer će se Vaše prijateljstvo s jednom osobom pomijašati s ljubavlju. Osobito pazite na ljubomoru, ona Vas može koštati veze s partnerom.


 


DJEVICA - Financije u 2014. godini

Cijelu ćete godinu pokušavati poboljašti i ojačati Vaše financijsko stanje. Utjecaj Sunca, Jupitera i Merkura pomoći će Vam da ojačate financijsko stanje, a naročito u pogledu nekretnina. Stalna primanja omogućit će Vam mogućnost kupnje, a moguća je i odluka o uzimanju kredita. Svijetla financijska budućnost povezana s vjerom u partnera omogućit će vam ugodno življenje.


DJEVICA - Komunikacija u 2014. godini

U 2014. godini morat ćete se potruditi kako biste dostigli zadane ciljeve. Činit će Vam se da konstantno nailazite na otpor okoline i bez problema ćete prihvaćati budući razvoj događaja. Prepreke na koje ćete nailaziti, stvorit ćete si sami. Razmislite o tome! Ne bojite se gubitka. Zapamtite da onaj koji daje, prima više! Utjecaj Plutona stvorit će nerealne sumnje u Vašem životu, a Vi sve što trebate je uz pomoć Vašeg realizma ukloniti te sumnje i strahove.


DJEVICA - Zdravlje i energija u 2014. godini

Utjecaj planeta pružit će Vam jako veliku dozu energije, naročito u realizaciji kontruktivnih ciljeva. Početkom godine, mogući su problemi s zdravljem. Poradi utjecaja Saturna i Jupitera, ove ćete godine biti više fizički aktivniji. Rastuća razina energije dat će Vam snage za rješavanje poslova i situacija koje niste imali u planu. Slabljenje utjecaja Saturna utjecat će na Vaš metabolizam. Prije spomenuta pojačana fizička aktivnost učinit će Vas jako nervoznim te utjecati na Vašu netolerantnost prema okolini.







VAGA
VAGA (24.9.-23.10) - GODIŠNJI HOROSKOP 2014
Ove će godina biti uznimno uspješna za vas te ćete u drugoj polovini 2014. godine imati uspjeha u svim poljima života. U osobnom životu ćete doživjeti pozitivne promjene, a moguće je i pokretanje vlastitog posla. Postoji velika šansa za ulazak u bračnu zajednicu, pronalazak partnera ili produbljavanje odnosa sa Vašom familijom i djecom. Ova će godina biti jako dobro vrijeme za donošenje velikih odluka. Zahvaljujući razumijevanju okoline, moći ćete bolje razumijeti sami sebe. Zahvaljujući kontaktu s intelektualnim osobama, imat ćete priliku naučiti mnogo, naročito u struci. Ove godine se nesmijete ni pod koju cijenu izolirati od okoline.


VAGA- Posao u 2014. godini

Financijsko stanje bit će presudna tema ove godine te ćete uložiti puno truda u provođenju Vaših zamisli na vidjelo. Početkom godine započet ćete važne projekte. Provjerite Vaše račune i riješite se dugovanja jer ćete na taj način uštedjeti mnogo vremena i moći se posvetiti poslovima koje ste započeli. Također će Vam to omogućiti da tijekom listopada 2014. godine izbjegnete intenzivne osude na Vaš račun. Preporučujemo štednju novaca kako biste izbjegli da vas naziva neodgovornim. Pružit će Vam se prilika za kupnju nekretnine. Budite oprezni i ne vjerujte svemu što se priča. Budite oprezni prilikom sakupljanja i evaluiranja informacija.


VAGA - Ljubav u 2014. godini

Ova će godina označiti bujicu strasti i emocija. Postoji jako velika šansa da ćete ući u bračnu zajednicu. Unutar Vas jačat će želja i potreba za avanturom i emocijama. Oslonite se na intuiciju jer će Vas ona usmjeriti ka pravome smjeru. Naučit ćete bolje procijenjivat ljude, stoga ćete moći uvidjeti što Vaš partner voli, a što ne. Otkrit ćete nove energetske izvore koji neće utjecati na sklad s partnerom što Vam je iznimno bitno. Ukoliko niste u vezi, bit ćete na čisto sami sa sobom te ćete znati što zapravo tražite. Posljednja dva mjeseca 2014. godine, donijet će Vam probleme koje ćete znati rješiti uporabom zdravog razuma i optimizma te tako ne utjecati na vezu s partnerom.


VAGA - Financije u 2014. godini

Stalna potreba za stabiliziranjem financijske situacije utjecat će na Vas na način da ćete početi tražiti konstruktivna rješenja za rješavanje tekućih problema. Razultati Vašeg truda postat će vidljivi počevši sa lipnjem 2014. godine. Nemojte trošiti novac na nepotrebnu kupovinu, reorganizirajte se i definirajte prioritete.


 

VAGA - Komunikacija u 2014. godini

Ove ćete godine utažiti sve svoje potrebe. Unija Sunca, Saturna i Marsa podarit će Vam novi status te ćete tako impresionirati okolinu. Sve će se promjeniti. Bez sumnje i straha krenut ćete u odabrnom smjeru i pokazivat snagu koju imate unutar sebe. Pluton će Vam vratiti usredotočenost i ironiju na koju nećete moći utjecati. Na Vama će biti odluka da li možete zadržati ravnotežu i kretati se smjerom kojim ste odabrali.


VAGA - Zdravlje i energija u 2014. godini

Ova će godina biti u znaku Vaše životne snage koja će postati vaša glavna karakteristika i prednost tokom cijele godine. Utjecajem Saturna slabit će Vaš strah o budućem zdravstvenom stanju. Znat ćete pronaći točku ravnoteže koja će Vam davati snagu da se krećete naprijed. Postat ćete mudriji te tako izbjegavati stresne situacije i konflikte. Pozicija Merkura uzrokovat će pojačanu mentalnu aktivnost te uskladiti Vaš unutarnji balans. Više ćete se brinuti o razvoju Vaših osobnih ciljeva i razvijati ih. Tijekom lipnja i srpnja 2014. pripazite na prehranu, ne prejedite se i ako je potrebno otiđite na dijetu.








ŠKORPIJON
ŠKORPION (24.10.-22.11.)-GODIŠNJI HOROSKOP 2014
Tijekom čitave 2014. bit ćete zaokupljeni projektima koji će se konstatno pojavljivati. Minoran utjecaj Vaših vladajućih planeta stavit će na stranu socijalne kontakte s okolinom što će Vam odgovarati jer ćete imate želju za odvajanjem i izolacijom od okoline. Utjecaj Jupitera ohrabrit će Vas da slijedite Vaše ambicije, a Saturn će inicirat i naglasit Vašu kreativnost u svim poljima života. Vaša želja sa samoćom spajat će se sa trenucima odmora i relaksacije te ćete u to vrijeme moći objektivno sagledati samoga sebe.

ŠKORPIJON- Posao u 2014. godini

Na kraju 2014. godine Vaš će socijalni život oživjeti i počet ćete više uživati u životu. Manje ćete biti zaokupljeni poslom te istodobno efektivnije moći razmišljati o poslovnim odlukama i postupcima koje Vas očekuju. Ako radite u sferi znanosti ili ste javna ličnost, to će se pozitivno odraziti na Vas i Vaš karakter. Razgovorom s poslovnim kolegama doći ćete do briljantnih poslovnih ideja koje mogu donijeti profit. Morate samo pažljivo slušati!

Utjecaj Jupiter učinit će Vas usredotočenim na posao, okončant ćete sve započete poslove te prelaziti na ostvarivanje novih ideja i zamisli.


ŠKORPIJON - Ljubav u 2014. godini

Ove ćete godine biti doslovno "odvučeni" u svijet strasti i emocija te okrenuti važnu stranicu u Vašem životu. Vaša će Vam senzitvnost i osjećajnost otvoriti mnoga vrata, dok će odnos s partnerom biti na zavidnoj razini. U prvoj polovini 2014. godine morat ćete odgovoriti na neka važna pitanja, što ćete spremno i učiniti jer niste osoba koja odgađa stvari te riješate probleme trenutačno. Riješavanje tih pitanja neće biti lako te ćete morati iskoristiti svu snagu koju nosite u sebi, a da pritom ne izgubite kontrolu. Budite samouvjereni jer će Vam se činiti da gubite prvu bitku. Zračit ćete atraktivnošću tako da će Vaš partner i ljudi s kojima se družite uživati u Vašem društvu i htjet biti uz Vas. Ta činjenica pogoduje rješavanju niza pitanja uz minimalni trud. Opet ćete osjećati da živite život te će Vam to dati snagu da krenete naprijed.


ŠKORPIJON - Financije u 2014. godini

Godina 2014. neće biti pozitivna što se tiče financija. Pojavit će se goruća pitanja koje nećete stići rješiti na vrijeme. Morat ćete stati na loptu, analizirati, razviti stretegiju trošenja. Nemojte ništa kupovati bez prethodnog razmišljanja i analize. Budite pažljivi kod ispunjavanja važnih dokumenata i papirologije.


ŠKORPIJON - Komunikacija u 2014. godini

Utjecaj Saturna uvjetovat će mišljenje da se pre polako krećete ka zacrtanim ciljevima. Nemojte vjerovati tome iz razloga što je to samo Vaše subjektivno mišljenje. Ta će vam sporost omogućiti uviđanja pogrešaka u poslovima koje obavljate te na kraju ćete moći pozitivno sagledati cijelokupnu sliku Vaših ciljeva. Dobro razmislite o svim segmentima života jer će Vam se otvoriti prilike za upoznavanje utjecajnih ljudi.


ŠKORPIJON - Zdravlje i energija u 2014. godini

Početak godine donijet će vam izrazito slabo energetsko stanje koje će utjecati na sve druge aspekte Vašeg života. Razlog tomu je ogromna količina energije koju ste potrošili u prošloj godini. Morat ćete malo usporiti kako biste obnovili potrošenu energiju, a naročito pripaziti na primanje prevelikih količina informacija. Savjetujemo da početkom godine odete na kraće putovanje na kojem ćete moći razmisliti o problemima koji Vas muče. Dobar san je izrazito važan za obnavljanje mentalnog stanja. Pazite što jedete, fizički budite aktivni i u jesen 2014. bit ćete u jako dobrom fizičkom stanju.








STRIJELAC
STRIJELAC (23.11.-21.12)- GODIŠNJI HOROSKOP 2014
Ove godine astrološki Vam trendovi obećavaju napredak u životu i mogućnost da savladate sve prepreke koje Vam stoje na putu. Utjecaj Jupitera i Plutona omogućit će Vam povećanje optimizma. Pojavit će se ogromna želja za sređivanjem osobnog života.

STRIJELAC- Posao u 2014. godini

Krenut ćete naprijed te će to biti odlično vrijeme da svima pokažete koliko ste zapravo talentirani. Vaša će karijera biti u središtu Vaših razmišljanja tokom cijele godine. Usprkos tome, nesmijete okolini pokazivati koliki trud zapravo stoji iza Vašeg talenta. Radit ćete ono što mislite te ćete iz tog razloga povremeno nailaziti na prepreke. Da biste izbjegli opterećenje informacijama, morat ćete znati odvojiti Vaš osobni život od poslovnog kako biste zadržali mentalno zdravlje i odagnali pesimistična raspoloženja. U nekim ćete trenucima doslovno morat stati i porazmislit o učinjenom kako biste pronašli najbolji način da krenete naprijed. Nemojte se zaokupljivati nevažnim detaljima. Počevši od lipnja 2014. Vaši će Vam projekti početi donositi materijalnu dobit.


STRIJELAC - Ljubav u 2014. godini

Početkom 2014. godine "tonalitet" vaše emotivne veze lagano će se promjeniti. Pitat ćete se previše pitanja na koje nećete moći uvijek lako pronaći odgovor. Bilo da ste u vezi ili ne, dobit ćete priliku za jačanje i produbljivanje postojeće veze ili ako ste sami, za pronalazak partnera. Pritom je najvažnije da se držite jednog pravila: Morate biti spremni za promjene i kompromis. Postat ćete jako atraktivni i zračiti, a praznike ćete provoditi u idiličnom ljubavnom okruženju. Iako Vam je važna impresija i izgled, Vi u biti tražite iskrenu osobu koja zna uživati u jednostavnim životnim stvarima.


STRIJELAC - Financije u 2014. godini

Uzevši u obzir prošlu godinu, ove godine nećete osjetiti značajnije financijske probleme. Najvažnije je da kako se Vaše financijsko stanje tijekom godine bude poboljšavalo, ne propustite prilike koje će Vam biti pružene. Imat ćete mogućnost izbora te savjetujemo da dobro promislite o posljedicama Vašeg izbora. Nećete imati previše strpljenja kako biste stvorili dugoročnu strategiju poslovnog djelovanja. Iako ste se prošle godine dosta izmorili problemima financijske prirode, ove ćete godine htjeti malo i uživati u uspješnim rezultatima prošlogodišnjeg poslovnog djelovanja. Utjecaj planeta uvjetovat će često nerazumijevanje okoline naspram Vas.


STRIJELAC - Komunikacija u 2014. godini

Sve u vezi osobnog života te u svezi s partnerom primat ćete ka srcu. Utjecaj Plutona utjecat će na Vašu težnju da branite interese pojedinih osoba. Morat ćete sagledati sliku u cijelini. Nećete uvijek prikazivati ono što u sebi osjećate.


STRIJELAC - Zdravlje i energija u 2014. godini

Ova će godina od Vas iztiskivati puno snage. Neke stvari jednostavno nećete moći izbjeći, a puno ćete snage potrošiti na izvršavanje obaveza. Utjecaj Saturna omogućit će Vam poboljšanje zdravstvenog stanja, ali istodobno prouzrokovat Vama nekarakterističnu inerntnost. Povremeno ćete biti suočeni s stresom ali to neće utjecati na vaše zdravstveno stanje. Tijekom listopada, studenog i prosinca 2014. osjetit ćete veliko povečanje mentalne energije što će uvelike potaknuti Vašu kreativnost i gurnuti Vas ka novim idejama. Cijelokupno stanje Vašeg tijela omogućit će Vam ostvarivanje značajnijih ciljeva.









JARAC
JARAC (22.12.-20.1.) - GODIŠNJI HOROSKOP 2014
Utjecaj planeta ove će Vam godine omogućiti da vidite svu šarolikost i svjetlost života. Prolazit ćete kroz život s iznimnom lakoćom i uživati u slobodnom vremenu i mnogobrojnim pruženim prilikama. Postat ćete tolerantniji što će Vam omogućiti da bolje upoznate samoga sebe. Vaša će svijest biti kristalno jasna i dobit ćete sposobnost uživanja u nadolazećim situacijama u svim područjima života. Ove ćete godine Vašu pažnju više usmjeriti ka stjecanju materijalne dobiti a da se pritom ne opterečujete previše svakodnevnim obavezama.

JARAC- Posao u 2014. godini

Ove godine ćete većinu vašeg poslovanja usmjeriti ka timskome radu. Timski će Vam rad biti od iznimne koristi i odgovarati Vam ali mogući su povremeni sukobi ili razmirice sa nadređenima. Uspjeh se krije u tome da nesmijete mješati Vaše osobne poslovne ciljeve sa ciljevima Vaših kolega suradnika. Ideje koje imate, osobito one inovativne trebate razvijati sami te ne mješati druge. Tijekom poslovnih razgovora nemojte naglašavati sopstvene pogreške i propuste. Pokušajte realizirati Vaše ideje jer ća Vam one donijeti korist kako materijalnu tako i moralnu satisfakciju. Utjecaj Plutona i Sunca intenzivirat će Vašu urođenu sposobnost ka koncentriranju na važne ciljeve i zadatke. Ukoliko imate za riješiti bilo kakva pitanja pravne prirode, ova godina će biti izuzetno povoljna za to. Napredak u poslovnom okruženju trebate tražiti kroz nove dogovore ili povoljne poslovne ugovore.


JARAC - Ljubav u 2014. godini

Godina 2014. bit će prožeta iskrenim i jasnim vezama, mirom i uravnoteženošću. Dakako, pojedini će događaji otvarati pojedina pitanja čije će rješavanje bitno utjecati na stvaranje mira i stabilizacijom postojeće situacije. Privlačit ćete osobe koji traže zaštitu, stoga bio to flert ili ne, promislite dobro u što se upuštate. Postoji mogućnost da osobe u dugogodišnjim vezama počinju osjećati teret. U veljači i travnju 2014. godine imat ćete priliku susresti se s nekolicinom osoba koje će u Vama pobuditi velike emocije i strast. Tim ćete osobama moći priznati najskrivenije želje, strasti i emocije. Moguće su poteškoće s postojećim partnerom naročito zbog nedostatka razumijevanja. Iz tog razloga veoma je bitno poboljšati komunikaciju s partnerom. Uz komunikaciju, morat ćete se oboružati velikom dozom strpljenja koje će Vam se na kraju itakako isplatiti. Ukoliko ste u nedefiniranoj emotivnoj situaciji, ljeto 2014. godine donijetiće Vam jasniju sliku sopstvenih želja i ambicija.


JARAC - Financije u 2014. godini

Ova Vam godina donosi značajnije poboljšanje financijske situacije, ponajprije ako već sada radite na tome. Ključ uspjeha je da morate odabrati smjer u kojem ćete se kretati i samouvjereno krenuti. Mnoge slučajne situacije pružit će Vam nevjerojatne prilike ukoliko budete svjesni i pribrani te znate iskoristiti doživljeno. Oslanjat ćete se na vlastitu intuiciju. Dobit ćete priliku stjecanja materijalne dobiti povezanu s uvjetima plačanja, povečanjem troškova te pravno-imovinskim poslovima. Za neke radikalne odluke koje priželjkujete duže vrijeme trebat će Vam gotovo godinu dana iz razloga što prije jednostavno niste osjetili da je pravi trenutak za takvu odluku. Ugovorit ćete jako važne poslove koje će u potpunosti promijeniti Vaš način življenja. Potražite sreću, nije daleko od Vas!


JARAC - Komunikacija u 2014. godini

Sretne okolnosti koje ste proživjeli prošle godine oslobodit će Vas stresa i pružiti odušak Vašem živčanom sustavu ali bez obzira na to, trebat ćete materijalnu pozadinu kako biste se održali na nogama. Utjecaj Saturna i Jupitera omogućit će Vam da posatnete svjesni postignutog te da usmjerite svu snagu u pravome smjeru.

Oslanjat ćete se na vlastitu intuiciju te na taj način dobit priliku korisnu za vas i osobe bliske Vama.


JARAC- Zdravlje i energija u 2014. godini

Energetska razine u 2014. godini bit će slična kao prethodne godine. Iznanada ćete osjetiti da morate usporiti kako biste mogli izbalasnirati pojedine faze tijekom godine. Utjecaj Marsa i Saturna uzrokovat će averziju napram bilo kakvih sastanaka, masovnih okupljanja i prenapučenih događaja. Rujan 2014. godine bit će odlično vrijeme da se napunite energijom iznova. Utjecaj Marsa i Sunca utjecat će na Vaše prosvijetljenje u pogledu brige za zdravlje te ćete se na taj način riješiti nekih ovisnosti kako biste poboljšali i očuvali zdrastveno stanje.







VODENJAK
VODENJAK (21.1.-19.2.) - GODIŠNJI HOROSKOP 2014
Ova će godina biti iznimno dobra za Vas. Mars, Saturn i Uran pomoći će Vam da uspostavite odlične odnose s okolinom čineći veze i odnose jednostavnima i iskrenima. Sav prošlogodišnji trud i nastojanja ove će godine urodit plodom. Iako Vam se ove godine neće pružiti puno prilika, uspomoć svoje druželjubivosti uspjet ćete učiniti mnogo. Konačno ćete se osloboditi tereta koji nosite duže vrijeme te će Vam to omogućiti da krenete naprijed u pravom smjeru i u svjetliju budućnost. Vi znate da se krećete pravim smjerom, a bitna stvar je da nikada nesmijete u to dvojiti i postavljati si praviše pitanja.

VODENJAK - Posao u 2014. godini

Ova godina biti će jako pogodna za uspostavljanje novih kontakata. Mnoge će se stvari promjeniti, a to će Vam omogućiti proširivanje znanja i dostizanje nove razine suradnje sa suradnicima. Kraj ciklusa poklopit će se s mogućnošću da uspješno razrješite neke upitne i po Vas konfuzne situacije unutar radne okoline. Početkom Maja 2014. godine imat ćete priliku da proširite posao, razvite postojeće poslovne aktivnosti ili da započmete nove projekte. Vaš će pregovarački talent doći do izražaja što će u konačnici rezultirati jasnijim i otvorenijim odnosom sa suradnicima. Godina 2014. bit će odlično vrijeme da shvatite sopstvene namjere i ideje.


VODENJAK - Ljubav u 2014. godini

Stabilnost vaših osjećaja naspram partnera bit će Vam glavni prioritet tokom cijele 2014. godine. Vaša će povezanost sa Neptunom probudit Vaše unutarnje strahove što će prouzročiti podizanje obrambenog stava naspram partnera. Utjecaj Venere podržat će Vaš izniman trud i zalaganje u emotivnom životu. Početak 2014. godine donijet će Vam nježnu atmosferu, a prema partneru bit ćete jako brižni i požrtvovni što će pozamašno učvrstiti Vašu vezu te donijeti Vam radost svakodnevnog života. Ukoliko niste u vezi, ovo je odlično vrijeme da razmislite o svojim željama i namjerama. Dobit ćete priliku upoznati zanimljive osobe, a moguća je i ljubav na prvi pogled.


VODENJAK - Financije u 2014. godini

Što se tiče financija, ova će godina biti iznimno dobra. Trudit ćete se srediti i dovesti u red uobičajene životne troškove. Utjecaj Neptuna prouzročit će da tražite pogrešne izvore zarade na mjestima gdje oni ne postoje. Nasreću, utjecaj Satruna omogućite će Vam ispravljavnje svih pogrešaka. Dosta ćete biti realistični, a morate se početi pouzdati u Vaš zdrav razum kako biste izbjegli neprilike i pogreške.


VODENJAK - Komunikacija u 2014. godini

Shvatit ćete da uzbuđenje i neizvjesnost izrazito ne pogoduju razvitku i napredovanju u odnosu sa okolinom te ćete se truditi držati situaciju pod kontrolom. Preporučujemo da zadržite hladnu glavu te zatomite strasti jer bi takvo ponašanje moglo izazvati probleme tamo gdje ih najmanje očekujete. Utjecaj Saturna bit će kriv za Vašu emocijonalnu nestabilnost koja može izbrisati i nagrditi sve trenutke sreće i radosti. Morat ćete pronaći ravnotežu kako biste mogli normalno funkcijoniralina poslu te na polju emotivnoga odnosno, socijalnog života.


VODENJAK - Zdravlje i energija u 2014. godini

Komunikacija sa okolinom pomoći će Vam podići energetsku razinu te će nova saznanja koje ćete imati priliku steći, itekako pogodovati Vašem mentalnom zdravlju. Utjecaj Sunca i Venere pogodavat će naglešenoj senzibilnosti, a to će biti preduvjet za održavanje osjećaja sreće i radosti. Lipanj 2014. godine bit će vrhunac Vašeg psihofizičkog zdravlje te ćete u tom razdublju moći lakše proniknuti što zapravo želite. Vaše će zdravstveno stanje ove godine biti dobro uz potrebu da izbjegavate stresne situacije i prehlade.








RIBE
RIBE (20.2.-20.3.) - GODIŠNJI HOROSKOP 2014
Godina 2012. će za sve osobe rođene u znake RIBA biti izuzetno uzbudljiva. Prva tri mjeseca 2014. godine obećavaju idiličnog raspoloženja. Privlačit ćete druge osobe, a odnos s partnerom bit će harmoničan. Pronaći ćete nadu i prilike za ostavrivanje Vaših snova i želja. Iako će na emotivnom plana sve biti fantastično, u prva tri mjeseca 2014. godine, naročito u veljači, osjetit ćete nedostatak novca, odnosno financijske neprilike. Pojedine situacije zahtjevat će uvođenje kompromisa u Vaš život što ćete znati napraviti. Očekuje Vas miran i harmoničan kraj 2014. godine uspomoć ćega ćete postati snažniji i hrabriji što će, paradoksalno, u Vama probuditi "borbene" instinkte. Smjer koji ste odabrali bit će ispravan.

RIBE - Posao u 2014. godini

Poslovno druženje i socijalizacija bit će Vaše najbolje oružje i odlika unutar radne okoline. Imat ćete sposobnost sa sigurnošću definirati ulogu i zadaće suradnika s kojima komunicirate te znat ćete ih navesti da rade i djeluju u skladu s Vašim očekivanjima. Pregovori u sferi trgovine bit će iznimno uspješni te zahtjevati od Vas da se uzdignete na višu razinu. Usprkos što će Vaši konkurenti dat sve od sebe da Vas spriječe, odlučno ćete moći dostići sve Vaše ciljeve. Rješavanjem spornih situacija postat ćete još uspješniji. Ukoliko ste u potrazi za poslom, u jesen 2014. pružit će Vam se odlična prilika. Slušajte intuiciju!


RIBE - Ljubav u 2014. godini

Vaša prirodna težnja ka idealiziranju ljubavi i emocija omogućit će Vam da ostvarite Vaša najskrivenija očekivanja. U prva tri mjeseca 2014. godine, Vaš će partner željeti postaviti granice. Pokušat ćete razviti vezu na način da izrazite partneru koje osobine Vi priželjkujete da on ima. Tijekom tog razdoblja krasit će Vas magnetska privlačnost. Na drugu ruku, utjecaj Saturna prouzročit će u Vama strah od odbijanja koji vučete još iz prošlosti. Ukoliko ne budete srljali u detalje, osjećat ćete izuzetnu potrebu za povjerenjem u partnera. To nikako neće biti vrijeme za donošenje važnih odluka. Trebali biste prije sagledati cijelu sliku pa tek kada proanalizirate sve, donijeti sud. Ukoliko niste u vezi, postoji mogućnost povremenih avantura, kao i jedan egzotičan susret. Neće požaliti!


RIBE - Financije u 2014. godini

Početkom 2014. godine morat ćete riješiti značajna fianancijska pitanja. U tome ćete razdoblju razumno trošiti novac te razmišljati o Vašim budućim potrebama. U drugoj polinivini 2014. godine bit ćete jako ekonomični te pokušati riješiti financijska pitanja vezana uz mjesto stanovanja, namještaj ili auto. Nećete imati sposobnost pretvaranja Vaših ideja u realnost. Moguća su nagovoranja i provokacije od strane nekih osoba što će prouzrokovati nerealno i nepotrebno trošenje financijskih sredstava. Nemojte prenagliti s trošenjem većih količina novca. Vrijeme je Vaš saveznik te preporučujemo da prespavate važne odluke. 

  izvor:/http://2014horoskop.blogspot.com/2013/09/godisnji-horoskop-2014.html/

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.