Tradicionalan specijalitet sa juga naše zemlje vrlo se jednostavno i brzo sprema, a njegov ukus osvaja svakog ko ga proba.
Za paprike pečene na kajmaku treba vam svega 4 sastojka: duguljaste paprike, malo ulja, 50 grama maslaca i 4 kašike kajmaka.
Pripremaju se na sledeći način:
Ispecite crvene slatke paprike u rerni ili na roštilju. Zatim ih na vrlo malo ulja pržite sa obe strane.
Istopite 50 grama maslaca i dodajte 4 kašike kajmaka, pa sve to izmešajte i posolite po ukusu. Na kraju prelijte crvene pečene paprike ovim preukusnim sosom od kajmaka.
Stil
Za paprike pečene na kajmaku treba vam svega 4 sastojka: duguljaste paprike, malo ulja, 50 grama maslaca i 4 kašike kajmaka.
Ispecite crvene slatke paprike u rerni ili na roštilju. Zatim ih na vrlo malo ulja pržite sa obe strane.
Istopite 50 grama maslaca i dodajte 4 kašike kajmaka, pa sve to izmešajte i posolite po ukusu. Na kraju prelijte crvene pečene paprike ovim preukusnim sosom od kajmaka.
Stil
Нема коментара:
Постави коментар
Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.