недеља, 24. септембар 2017.

Paprike pečene u kajmaku: Kao predjelo ili glavno jelo, ovaj specijalitet ćete obožavati

Tradicionalan specijalitet sa juga naše zemlje vrlo se jednostavno i brzo sprema, a njegov ukus osvaja svakog ko ga proba.
Za paprike pečene na kajmaku treba vam svega 4 sastojka: duguljaste paprike, malo ulja, 50 grama maslaca i 4 kašike kajmaka.
Pripremaju se na sledeći način:

paprike pečene u kajmaku

Ispecite crvene slatke paprike u rerni ili na roštilju. Zatim ih na vrlo malo ulja pržite sa obe strane.
Istopite 50 grama maslaca i dodajte 4 kašike kajmaka, pa sve to izmešajte i posolite po ukusu. Na kraju prelijte crvene pečene paprike ovim preukusnim sosom od kajmaka.

paprike pečene u kajmaku

Stil

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.