уторак, 21. мај 2019.

Мушкарац не оставља само ону за коју зна да је...

„Постоје различите врсте љубави на овом свету, али никад се не појављује иста љубав два пута.“

    

„Постоје различите врсте љубави на овом свету, али никад се не појављује иста љубав два пута.“ – Ф. Скот Фицџералд

Неће вас оставити ако зна да никада више неће наћи жену попут вас.

Без обзира што стоји на путу или колико нелогично се то чини. Уколико сте били способни да својим смешком насликате залазак сунца у различитим бојама и покажете му љубав за коју није веровао да постоји, никада неће моћи да вас остави.

Љубав долази и одлази, било да бледи или једноставно умре тихом смрћу.

Постоје моменти страсти и пожуде, али испод свега је оно што чини да мушкарац остане уз вас, пише Елепхант јоурнал. То је осећај сигурности да без обзира колико дуго тражио или колико далеко отишао, неће никада наћи другу жену попут вас.

Кажу да уколико желимо бити незаборавни треба да будемо контрадикторни; треба да му останемо загонетни. Не због самодопадности или задовољавања наших осећања, већ због тога што се он у себи смешка док се пита што ћете му ново приредити.

Жена доброг срца, љубазна душа која плеше у ритму Земље док заводнички њише боковима испод сјајећег месеца.

   

Осећајност која цвета преко њених образа који се преливају у бојама, док се њене топле сузе котрљају. Жена која не трпи ничије глупости. Тип жене која је лавица у спаваћој соби, али која се моли на коленима у недељу ујутро.

То је жена која не испуњава само једно подручје њених жеља – већ све њих.

Постоје милиони људи на овом свету, постоје стотине с којима можемо делити повезаност и привлачност – али постоји само једна особа која постаје незаборавна

Без обзира колико пута се увери да ће јој одолети, мушкарац који зна да је пронашао нешто што више никада неће наћи, никада од ње неће одустати.

Неће јој окренути леђа и пустити је да му склизне кроз прсте попут топлог летног песка. Неће одбацити њену магију и претварати се да је она обична попут врапца који пева песму о просечности.

Ствар с проналажењем жене коју више никада нећете изгубити је да она ретко долази упакована онако како се надате да ће љубав доћи. Она је сва наопака – или се можда ради о томе да ви нисте знали шта је заправо исправно.

Може бити замршена или повремено излуђујућа, ипак њена замршеност и интригантност је оно што се показује највећим изазовом за ваше скривене потребе.


   

Друкчија је када је с вама – и ви то знате.

То је истинито о овој врсти жене, она не показује све своје карте било коме.

Када се отвори и покаже вам шта држи у рукама, то је углавном запањујуће и инспиришуће. Сачувала је најбоље делове себе за вас и док други то могу поштовати или чак бити опчињени тиме, то није због тога што је заправо виде.

Она ствара друкчији свет унутар своје маште, онај којег не може сватко разумети, али с вама је отворила врата која су остала затворена.

Има неземаљске вртове који цветају где је некад била само сува и запуштена земља. Мушкарац неће напустити жену за коју зна да је никад неће моћи заменити.

Сваком од нас је потребно нешто друго од партнера. Љубав није један калуп који пристаје свима. Постоји милон различитих језика и укуса, боја и величина и сви они чекају и капају у својој угодној стварности. Оно што је задивљујуће за једну особу друга особа може превидети, оно што је једноме превише другоме може бити таман.

Стога је ова жена, која је незаборавна, друкчија за сваког мушкарца којег је очарала својом стварношћу.

Она може бити тиха или ће се можда препустити животу забаве. Може бити домаћица или можда преферира да наручује доставу хране. Није битно ко је она, већ што представља. Немогуће ју је дефинисати.


Не постоји такав осећај попут оног да смо нашли нешто специјално, јер без обзира какве су наше индивидуалне потребе, сви се желимо осећати као да смо пронашли благо.

Желимо знати да смо освојили лутрију у љубави и да нема никакве дилеме у нама да не постоји нико други попут онога коме смо дали своје срце.

Мушкарац никада неће одустати од жене која је љубав која се догађа једном у животу.

Не кажем да ће то бити лако, али тако је с љубавним причама – не желимо да буде лако. Нико од нас не иде у биоскоп да би гледао срећан завршетак на почетку филма. Уместо тога, волимо значајне преокрете, када се све чини изгубљеним и сва нада је минимална.

Велике љубавне приче нису велике због тога колико лако су се ствари догађале у њима, већ због потешкоћа које су њени актери пребродили како би љубав функционисала.

Искушења и невоље које су пред нама уколико имамо склоности да идемо за оним што желимо и награда која следи, говоре нам да без обзира на све, ова љубав ће увек бити вредна тога.

Ништа никада није готово и ако је заиста био у стању да вас пусти да одете, то је због тога што постоји други мушкарац који моли за то да једног дана нађе некога попут вас.

Време открива чак и најискреније боје. Уколико ове вечери заспите сами, знајте да не постоји ништа што можете учинити да уверите мушкарца у своју вредност или да га научите тајнама чаролије коју стварате.

Мушкарац који вас види и жена која заиста јесте ће знати да он никада неће пронаћи другу која је попут вас у свом животу.

И то ће бити човек који вас никада неће пустити.


„Једини мушкарац који вам треба у животу је онај који вам докаже да сте му потребни у његовом животу.“ – Непознати аутор


Aтма.хр

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.