петак, 5. април 2013.

Horoskop za proljeće


proljeće1

OVAN
Naleti strasti će zahvaljujući položaju planeta pogurnuti vaš ljubavni život u ozbiljnije sfere ovog proljeća. Pomicanje s mrtve točke već je započelo ulaskom Sunca u vaš znak 20. ožujka. To prvenstveno znači povećanje kreativnosti i samopouzdanja, ali strasti će se puno više uzburkati kad u vaš znak uđe borbeni Mars. Osjećat ćete da ste puni energije, spremni za realizaciju svake ideje koja vam padne na pamet i samo ćete tražiti akciju. Ravnotežu ćete uspostaviti tek travnju kad Venera uđe u znak Ovna i kad vam pruži mirnoću i šarm za avanturistički život kakav vodite.

BIK
Možda će vam trebati malo više vremena nego inače da s prilagodite društvenim obavezama ovog proljeća. Prvo će Sunce u Ovnu utjecati na podizanje vašeg samopouzdanja i omogućiti vam da se hrabro ponašate u vezi. Zatim, privlačna Venera, vladajući planet Bikova, uskoro ulazi u vaš znak, što će vas učiniti još poželjnijima. Ovaj prelazak planeta idealno će utjecati na sliku i stav koji imate prema sebi. Vjerojatno ćete biti puno razigraniji i zabavniji ljudima kojima ste okruženi, što znači da ćete i trenutnom ili potencijalnom partneru biti interesantniji.

BLIZANCI
Razmislite dvaput, čak i triput, prije nego što odlučite bilo što reći ovog proljeća. Vaš komunikativni vladajući planet Merkur povlači se u znak impulzivnog .Neobična tendencija pogrešnog tumačenja poruka i znakova, kao i nerazumijevanje s drugima, može donijeti kaos u vaše odnose osim ako ne usporite i dvaput ne provjerite izjave kao i vanjske znakove koje percipirate u ovom periodu. Velika je mogućnost ponovnog povezivanja s bivšom ljubavi ili starim prijateljem, ali i tad je preporučljiva velika doza opreza.

RAK
Možda ćete biti prezaposleni uz obaveze koje vas očekuju da biste se mogli posvetiti privatnom životu. Odgovornosti kod kuće i na poslu neće vam dopustiti vrijeme za dokolicu kako biste se jednostavno opustili uz osobu koju volite. U travnju u tome će vam pomoći položaj Sunca zahvaljujući kojem ćete dobiti podršku prijatelja i kolega. Zajednički interes povezat će vas s nekom novom osobom ili će dati dublji značaj odnosima koje trenutno održavate. Društvene aktivnosti i čvrsta prijateljstva mogla bi postati vaš ključ za sreću.

LAV
Ulazak Sunca u znak pustolovnog Ovna utjecat će na vašu želju za putovanjima i obrazovanjem. Odlazak iz grada dobar je način da nešto promijenite i osvježite u vezi. Ako ne možete otputovati, povezivanje s nekim tko živi na udaljenom mjestu ili istraživanje neke strane kulture u vlastitom gradu može potaknuti iskru. Upoznavanje entuzijastičnih osoba koje će vas potaknuti da prihvatite svježe ideje moglo bi biti uzbudljivo. Naravno, bilo bi još bolje da ste vi u ulozi učitelja i da nekome prenosite nove intelektualne ideje.

DJEVICA
Zavodljiva Venera privlači potencijalne partnere ili vas čini privlačnijima trenutnom partneru.To je idealno razdoblje za prepuštanje fantazijama čak i ako se vaša racionalna svijest odupire tome. Zahvaljujući ulasku Venere u osmu kuću u sljedeća četiri tjedna u vezi ćete otići korak dalje, a odnos s partnerom će se produbiti. Ako vas frustrira činjenica da ste još uvijek sami ili vam je jednostavno dosadno, pametnije bi bilo da preuzmete inicijativu nego da čekate da vas netko drugi vodi.

VAGA
Promjenjivo godišnje doba obilježit će ulazak Sunca u vašu sedmu kuću braka .To će vašoj vezi dati nove prilike i izazove. Čekanje da promjena padne s neba nije preporučljiva opcija, radije skupite hrabrosti, recite što mislite i pokušajte ostvariti svoje želje. Bolje je otići korak dalje, nego igrati na sigurno tijekom prvih 30 dana proljeća. Sunce ulazi u vašu osmu kuću duhovnih transformacija kad će nove strasti prolaziti test. Tad ćete vidjeti radi li se samo o prolaznoj privlačnosti ili o dubljoj povezanosti.

ŠKORPION
Veze bi vam mogle biti više mučne, nego ugodne sve dok Sunce ne uđe u vašu sedmu kuću partnerstva 20. travnja. To bi moglo privući nekoga tko je prizemljen, ali senzualan. Zbližavanje se možda neće desiti preko noći, ali lagano povećanje emocionalne povezanosti i privlačnosti bit će dobra podloga za stvaranje dugotrajne veze umjesto trenutne zaluđenosti. Održite stvari jednostavnima prihvaćajući sadašnjost i dane kako dolaze umjesto da izvlačite stare probleme jer time biste samo mogli uništiti i ono dobro što ste izgradili.

STRIJELAC
Vaš zaigrani duh već je došao do izražaja ulaskom Sunca u znak Ovna odnosno početkom proljeća. Ovaj će prelazak biti vidljiv u vašoj petoj kući samoostvarenja i ljubavnih veza. Možete očekivati nalet entuzijazma, nalikovat ćete djetetu koje je dobilo novu igračku dok se hvalite, pokazujete i veselite se novim stvarima zaigranom nevinošću. Strastveni će Mars potaknuti vatru u vašem emotivnom životu od 1. travnja, a posebnu dozu samopouzdanja dobit ćete zahvaljujući Veneri nakon 20. travnja.

JARAC
Prvih 30 dana proljeća neće biti idealni u vašem ljubavnom životu. Sunce ulazi u vašu četvrtu kuću obitelji i doma kad će vas zatrpati obiteljskim obavezama ili utjecati na vaš društveni život, ali u negativnom smislu. Čuvajte se pretjeranog zatvaranja u sebe. Ta će se situacija drastično promijeniti u travnju kad Sunčev prijelaz u znak Bika donese toplinu i senzualnost vašoj petoj kući ljubavi. To će biti idealno vrijeme da sav posao koji možete ostavite po strani, a da zadovoljstvo postavite kao prioritet i uživate u trenucima bez previše briga za budućnost.

VODENJAK
Rasprava ili svađa mogle bi biti prvi korak prema romantičnom susretu kad Sunce uđe u znak Ovna. Ovaj energičan prelazak dešava se u vašoj trećoj kući komunikacije što će potaknuti žučne razgovore u kojima će s jedne strane do izražaja dolaziti ljutnja, a s druge strane seksualna privlačnost. Strastveni Mars u istu kuću ulazi 1. travnja povećavajući vaše šanse da svađanje pretvorite u flert. No, ako i pretjerate s agresivnošću, miroljubiva Venera koja u vašu treću kuću ulazi, pomoći će vam da ponovno pronađete ravnotežu i smirite strasti.

RIBE
Nova astrološka godina koja je startala s prvim danom proljeća trebala bi vam dati elana i potaknuti ljubavni život. Nježna Venera nalazi se u vašem znaku do 20. travnja zbog čega ćete drugima biti privlačniji nego inače. No, ono što drugi misle nije ni približno bitno koliko ono što vi mislite. Pronađite ljepotu u sebi i budite smireni, pa će se život činiti kao romantičan film u kojem vi imate glavnu ulogu. Radeći stvari koje volite i ugađajući sebi bit ćete sretniji u životu, a i to će vas sigurno će učiniti posebno poželjnima drugima.


http://astrotarot.com.hr/

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.