среда, 15. фебруар 2017.

Venera u Ovnu - usudite se ponovno iskreno voljeti!

Venera, planet ljubavi, boravi u znaku Ovna tri mjeseca, od 4. veljače do 5. lipnja. To je iznimno važno razdoblje u ljubavnim odnosima koje nam daje vjetar u leđa da ispravimo sve čime nismo zadovoljni, izborimo se za svoje mjesto (i svoju ljubav) i usudimo se voljeti punim srcem...

 
 
 

Borba za svoje mjesto pod suncem

To nam razdoblje nosi prije svega mladenačku energiju prožetu strastima i potrebom za osvajanjem, konstantnu borbu motiviranu pažnjom jer bez dobivene pažnje ova Venera ne funkcionira. Stoga ovo tromjesečno razdoblje Venere u Ovnu iskoristite za borbu – za svoj položaj u vezi, braku, odnosu. Iskoristite to razdoblje i energiju hrabrosti za sve one pothvate za koje do sada niste imali hrabrosti.
Izborite se za svoje mjesto pod suncem, pokažite jasan i glasan stav, recite partneru što vam smeta, što vas boli. Također, jasno dajte do znanja da ne želite biti druga ili treća violina, već samo i jedino – prva, jer Venera u Ovnu želi biti prva, najbolja, najvitalnija, najstrastvenija, najhrabrija.
I ona zasigurno to sve jest, no katkad joj nedostaje nježnosti, suptilnosti, profinjenosti, senzualnosti. Stoga je potrebna određena snaga, volja i upornost u dokazivanju želje za ovom Venerom, odnosno za partnerom, čime se otklanjaju nesigurnosti. 


Usudite se ponovno iskreno voljeti!

Venera u Ovnu tjera nas na promjene u vezi, posebno ako smo zaspali i prepustili se rutini, jer ne podnosi dosadu i učmalost, mlakost i blagost. Stoga ovo razdoblje unosi strast u veze, novu i mladu energiju, pa elana, entuzijazma, taštine i samoljublja ne bi trebalo nedostajati, no ne treba pretjerivati.
Ova nas tri mjeseca podsjećaju na prve ljubavi, prva zavođenja i osvajanja, prve sočne poljupce, prvi strastveni ples, prvi seks.

 Usudite se iskreno voljeti, ponovno zavoditi, učiniti prvi korak, šarmirati, ljubiti strasno.

Dokazati partneru da je centar našega svijeta

No pred nama je i zahtjevno razdoblje jer Venera u Ovnu je stroga i uporna, od nas zahtijeva hrabrost i angažman – više djela, a manje pričanja i obećavanja. Izaziva nas na odmjeravanje snage, hrabrosti i odlučnosti, a posebno je važno pokazati apsolutnu naklonost prema partneru, dokazati mu da je centar našeg svijeta, da je vrijedan naše borbe u bilo kojem smislu. Ovo je isto tako i borba za ravnopravnost u odnosu.


Bit će puno posla, puno rada na sebi. Očekujte burno razdoblje puno ljubavnih vratolomija, nemira, trzavica, situacija 'povuci-potegni', hirovitnih, bezobraznih i žestokih momenata, kao i ispada iskrenosti koji će vjerojatno boljeti, ali ćemo barem znati na čemu smo. Sve na čistac – uzvikuje Venera u Ovnu.

Iskoristite je za popravljanje svega što nije kako treba

Venera u Ovnu nestrpljiva je i impulzivna, ali je krasi inicijativa i hrabrost da dođe do zacrtanog cilja, a to bi trebalo maksimalno iskoristiti za popravljanje svega što nije bilo kako treba, svatko prema vlastitoj priči.
Dakle, postavite cilj i krenite u njegovo ostvarivanje, udružite snage i konstruktivno iskoristite ovu tromjesečnu energiju, jer zapravo nam se nudi obnavljanje odnosa koji nas može podsjetiti na same početke veze i mladenački zanos kada je strast gorjela, seks bio pri vrhu ljestvice prioriteta, a entuzijazma i poleta nije nedostajalo. Zašto opet ne bi bilo tako, pa makar samo tijekom ovog razdoblja – Sretno! 

Tekst u celosti preuzet sa sajta Sensaklub. hr

Нема коментара:

Постави коментар