уторак, 21. фебруар 2017.

Kako izvući sebe iz Matriksa

Picture  

1. Ostaviti piće, pušenje, ne jesti meso. Ne jesti brzu hranu. U principu, nigdje vani ništa ne jesti, poželjno je jesti sirovu hranu, ograničiti ugljene hidrate, eliminisati šećer. Ne žvakati žvaku. Preporučljivo je preći na pranje zuba zubnim prahom - jedinjenja fluora u pastama za zube inhibiraju epifizu.

2. Očistiti digestivni trakt. Poželjno je izvršiti antiparazitsko čišćenje. Odbaciti suvišne ljekove. Koristiti jod, briljantno zeleno i peroksid. Kao u vojsci. Ne ići kod ljekara. U principu - prestati vjerovati u bolesti. Njih nema.
 

 3. Početi pričati sa tijelom. Tijelo, ta božanska posuda - ima svoj glas i svoju svijest, i uvijek kaže šta mu je potrebno, a šta ne. I treba naučiti uvažavati tijelo. Potreba za hranom niske vibracije svjedoči o deformacijama u ćelijskoj strukturi. Uspostaviti kontakt sa djelovima organizma. Sprijateljiti se sa njima i davati im zadatak čišćenja, obnavljanja i stvarnog preobražaja organizma. Razgovarati sa vodom tokom kupanja. Zamoliti je da očisti unutrašnji dio tijela, i zahvaliti joj se za to. Prestati lakirati nokte i raditi manikir, uopšte prestati posjećivati tako nisko vibraciona mjesta   kao što su kozmetički saloni i frizeraji. Ne ići sa raspuštenom kosom. Kosa - to je antena, ona sakuplja u sebe misli drugih ljudi i nepotrebne informacije. Raspustiti kosu samo pri opštenju sa Svevišnjim, u meditaciji.

4. Svakodnevno (možda uveče) raditi gimnastiku, bilo koji kompleks spokojnih fizičkih vježbi uz meditativnu muziku. Koristiti mirisne svijeće i ulja koja otvaraju različite čakre.

5. Svakodnevna šetnja 2-3 sati na vazduhu, po mogućnosti daleko od matriksa. Opštenje sa prirodom. Fokusiranje na disanje. Prestati posjećivati tržne centre, stadione, demonstracije, zadimljene pivnice i glamurozna mjesta. Prestati razgovarati o nekome i nečemu sa prijateljicama, momcima, ženama. Izbjegavati nepotrebnu komunikaciju.

6. Prebrati cijelu svoju garderobu. Ostaviti udobne, praktične, ne ukrašene, od prirodnog materijala stvari slobodnog kroja. I majice sa farmerkama, naravno. Baciti sve crno. Shvatiti da se te stvari više ne mogu nositi. Razdati suvišno i zauvijek prestati razmišljati o modi i o tome šta obući. I kuda u tom poći, da bi me neko vidio, tako sređenu/og.


7. Nositi što je moguće manje nakita. Ogrlice, lanci, narukvice, prstenje, sve to vezuje energiju, blokira slobodan protok. Otprilike isto to učiniti sa tonama parfema i kozmetike, teglicama, bočicama. Sve nepotrebno - u smeće.

8. Baciti mikrotalasnu, televiziju nikada ne gledati ( baciti). Isključite nepotrebne uređaje u kući sa mreže. Uklonite sve žice. Ne pričati na mobilni telefon (skoro ga izbaciti), isključiti ga za vrijeme sna, meditacije, i kada vas nema: kada ste, na primijer, u drugoj dimenziji, ili radite. Računar - teško je baciti, razumijem. Ali treba ograničiti svaku glupost, kupovinu na internet sajtove i ženske forume, igre.

9. Uspostaviti savršen red u sobi, u kući, u bašti. Očistiti sve uglove, izbaciti sve nepotrebno, nemilosrdno. Oprostiti se sa svim polomljenim, razbijenjenim, lijepljenim, što ne radi, smećem koje leži u potkrovlju. Dolje smeće! Što je spolja to je i iznutra. Popraviti sve što je potrebno. Česme ne bi trebalo da cure. Zavoljeti sve što vas okružuje.

10. Oprosti svima i zamoliti sve za oproštaj. Svima koji se nasilno pojavljuju u vašoj glavi, kao nezvani gosti, i počinju sa vama unutrašnji dijalog, iako ih nijeste pozvali. Najčudesnija tehnika - Hooponopono. Provjereno.

11. Komunikacija sa životinjama, biljkama i malom djecom je veoma povoljna.

12. Prestati potpuno brinuti, o bilo čemu. Nikuda ne žuriti. Vi ste u vječnosti. Ne ignorišite to što izgleda neobično.

13. Baviti se stvaralaštvom. Pisati, crtati, lijepiti avione, pjevati, plesati, ništa ne sakupljati.

14. Osmijehivati se. Svakome, i uvijek!

Vadim Zeland
Prevela: Beba Muratović - .bebamur.com

Нема коментара:

Постави коментар