Nije baš kao ratluk,više ima strukturu(onako kada se zagrize) kao kiki bonbona. Nama se dopalo.
100 ml vode
75ml vode
65g gustina
sok pola limuna
+ malo manje od 100g prah šećera
100 ml vode
Ukuvala sam dok se nije napravio gust sirup
75ml vode
65g gustina
sok pola limuna
Gustin sam razmutila sa vodom i sipala u šećerni sirup koji vri.
Dodala sam aromu maline koja je dala baš fin miris a i lepu roze boju.
Smesu sam mešala na ringli(smanjiti na pola prethodne jačine) baš dugo, dok nije počela da se odvaja od šerpe. - See more at: http://secretofhappyness.blogspot.com/2014/02/domaci-ratluk.html#sthash.a2PPdcYt.dpuf
Sastojci:
375g šećera100 ml vode
75ml vode
65g gustina
sok pola limuna
+ malo manje od 100g prah šećera
Priprema:
375g šećera100 ml vode
Ukuvala sam dok se nije napravio gust sirup
75ml vode
65g gustina
sok pola limuna
Gustin sam razmutila sa vodom i sipala u šećerni sirup koji vri.
Dodala sam aromu maline koja je dala baš fin miris a i lepu roze boju.
Smesu sam mešala na ringli(smanjiti na pola prethodne jačine) baš dugo, dok nije počela da se odvaja od šerpe. - See more at: http://secretofhappyness.blogspot.com/2014/02/domaci-ratluk.html#sthash.a2PPdcYt.dpuf
Nije baš kao ratluk,više ima strukturu(onako kada se zagrize) kao kiki bonbona. Nama se dopalo.
100 ml vode
75ml vode
65g gustina
sok pola limuna
+ malo manje od 100g prah šećera
100 ml vode
Ukuvala sam dok se nije napravio gust sirup
75ml vode
65g gustina
sok pola limuna
Gustin sam razmutila sa vodom i sipala u šećerni sirup koji vri.
Dodala sam aromu maline koja je dala baš fin miris a i lepu roze boju.
Smesu sam mešala na ringli(smanjiti na pola prethodne jačine) baš dugo, dok nije počela da se odvaja od šerpe. - See more at: http://secretofhappyness.blogspot.com/2014/02/domaci-ratluk.html#sthash.a2PPdcYt.dpuf
Sastojci:
375g šećera100 ml vode
75ml vode
65g gustina
sok pola limuna
+ malo manje od 100g prah šećera
Priprema:
375g šećera100 ml vode
Ukuvala sam dok se nije napravio gust sirup
75ml vode
65g gustina
sok pola limuna
Gustin sam razmutila sa vodom i sipala u šećerni sirup koji vri.
Dodala sam aromu maline koja je dala baš fin miris a i lepu roze boju.
Smesu sam mešala na ringli(smanjiti na pola prethodne jačine) baš dugo, dok nije počela da se odvaja od šerpe. - See more at: http://secretofhappyness.blogspot.com/2014/02/domaci-ratluk.html#sthash.a2PPdcYt.dpuf
Domaći ratluk
Nije baš kao ratluk,više ima
strukturu(onako kada se zagrize) kao kiki bonbona. Nama se dopalo.
Sastojci:
375g šećera
100 ml vode
75ml vode
65g gustina
sok pola limuna
+ malo manje od 100g prah šećera
100 ml vode
75ml vode
65g gustina
sok pola limuna
+ malo manje od 100g prah šećera
Priprema:
375g šećera
100 ml vode
Ukuvala sam dok se nije napravio gust sirup
75ml vode
65g gustina
sok pola limuna
Gustin sam razmutila sa vodom i sipala u šećerni sirup koji vri.
Dodala sam aromu maline koja je dala baš fin miris a i lepu roze boju.
Smesu sam mešala na ringli(smanjiti na pola prethodne jačine) baš dugo, dok nije počela da se odvaja od šerpe.
100 ml vode
Ukuvala sam dok se nije napravio gust sirup
75ml vode
65g gustina
sok pola limuna
Gustin sam razmutila sa vodom i sipala u šećerni sirup koji vri.
Dodala sam aromu maline koja je dala baš fin miris a i lepu roze boju.
Smesu sam mešala na ringli(smanjiti na pola prethodne jačine) baš dugo, dok nije počela da se odvaja od šerpe.
U
nauljen kalup(pleh) sam izlila masu i dodala pečene lešnike.
Ohladjeno sam isekla na željenu veličinu i svaki komad uvaljala u prah šećer.
Ohladjeno sam isekla na željenu veličinu i svaki komad uvaljala u prah šećer.
Domaći ratluk
Domaći ratluk
Ознаке:
deserti
Nije baš kao ratluk,više ima strukturu(onako kada se zagrize) kao kiki bonbona. Nama se dopalo.
100 ml vode
75ml vode
65g gustina
sok pola limuna
+ malo manje od 100g prah šećera
100 ml vode
Ukuvala sam dok se nije napravio gust sirup
75ml vode
65g gustina
sok pola limuna
Gustin sam razmutila sa vodom i sipala u šećerni sirup koji vri.
Dodala sam aromu maline koja je dala baš fin miris a i lepu roze boju.
Smesu sam mešala na ringli(smanjiti na pola prethodne jačine) baš dugo, dok nije počela da se odvaja od šerpe.
U nauljen kalup(pleh) sam izlila masu i dodala pečene lešnike.
Ohladjeno sam isekla na željenu veličinu i svaki komad uvaljala u prah šećer.
Sastojci:
375g šećera100 ml vode
75ml vode
65g gustina
sok pola limuna
+ malo manje od 100g prah šećera
Priprema:
375g šećera100 ml vode
Ukuvala sam dok se nije napravio gust sirup
75ml vode
65g gustina
sok pola limuna
Gustin sam razmutila sa vodom i sipala u šećerni sirup koji vri.
Dodala sam aromu maline koja je dala baš fin miris a i lepu roze boju.
Smesu sam mešala na ringli(smanjiti na pola prethodne jačine) baš dugo, dok nije počela da se odvaja od šerpe.
U nauljen kalup(pleh) sam izlila masu i dodala pečene lešnike.
Ohladjeno sam isekla na željenu veličinu i svaki komad uvaljala u prah šećer.
Domaći ratluk
Ознаке:
deserti
Nije baš kao ratluk,više ima strukturu(onako kada se zagrize) kao kiki bonbona. Nama se dopalo.
100 ml vode
75ml vode
65g gustina
sok pola limuna
+ malo manje od 100g prah šećera
100 ml vode
Ukuvala sam dok se nije napravio gust sirup
75ml vode
65g gustina
sok pola limuna
Gustin sam razmutila sa vodom i sipala u šećerni sirup koji vri.
Dodala sam aromu maline koja je dala baš fin miris a i lepu roze boju.
Smesu sam mešala na ringli(smanjiti na pola prethodne jačine) baš dugo, dok nije počela da se odvaja od šerpe.
U nauljen kalup(pleh) sam izlila masu i dodala pečene lešnike.
Ohladjeno sam isekla na željenu veličinu i svaki komad uvaljala u prah šećer.
Sastojci:
375g šećera100 ml vode
75ml vode
65g gustina
sok pola limuna
+ malo manje od 100g prah šećera
Priprema:
375g šećera100 ml vode
Ukuvala sam dok se nije napravio gust sirup
75ml vode
65g gustina
sok pola limuna
Gustin sam razmutila sa vodom i sipala u šećerni sirup koji vri.
Dodala sam aromu maline koja je dala baš fin miris a i lepu roze boju.
Smesu sam mešala na ringli(smanjiti na pola prethodne jačine) baš dugo, dok nije počela da se odvaja od šerpe.
U nauljen kalup(pleh) sam izlila masu i dodala pečene lešnike.
Ohladjeno sam isekla na željenu veličinu i svaki komad uvaljala u prah šećer.
Нема коментара:
Постави коментар
Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.