недеља, 14. април 2019.

Danas se na nebu formira trigon između Sunca u Ovnu i Jupitera u Strelcu

Danas se na nebu formira trigon između Sunca u Ovnu i Jupitera u Strelcu. Ova snažna energija nas poziva na aktivno delovanje, buđenje vizije i kreiranje velikih stvari!

Ako ste se osećali kao da ste izgubili kompas ili niste mogli da pronađete smisao u onome što radite, trigon Sunca i Jupitera vam nudi mogućnost da kažete: Sada je pravo vreme da kreiram ono o čemu sanjam! Sunce u Ovnu nam daje vitalnost, snagu i energiju, a kada imamo ove “alate”, mi smo spremni da kažemo DA i radimo na aktiviranju svoje svrhe!


Ovaj aspekt govori o plemenitim poduhvatima, jer kada se spoje dva benefika, energija koja vibrira nosi pregršt mogućnosti. Osetićemo radost u svemu što radimo budući da smo u skladu sa zakonima prirode. Poverenje će nam dati osećaj da je svaki korak ispravan, jer je deo našeg puta.


Možete raditi na realizaciji svog krajnjeg cilja ili bilo kog drugog projekta o kojem maštate. Ovaj aspekt je povoljan za sve pravne stvari, za sve ono što može biti povezano sa edukacijom, putovanjima ili nagradama. 


Svest i volja se bude, a mi smo “obojeni” optimizmom, što nas vodi do srećnih okolnosti!


 Fotografija Profesionalna Astrologija.  

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.