петак, 27. децембар 2013.

Loše veze i brakovi na ispitu do jula 2014.


Ovo je Mars koji je u lošem položaju, u izgonu.  Biće u Vagi do jula. Muškarci biti naročito pogođeni. Devojke i žene će pak vladati. Kako? Pa lepo. Dispozitor Marsa je Venera u Jarcu, iako će biti retrogradna neko vreme, to je neće omesti da nastavi u svojim planovima, željama.
Svakako, pucaće loše veze, loši brakovi, mada brakovi više.
 Svaka zajednica i partnerstvo su na tasu.
 Pa gde prevagne. Da li će neki odnos ići dalje, u budućnost, zavisi samo od kompromisa. Svakako, dragi muškarci, mogli biste malo više računa da povedete o svojoj dami, a ne samo o sebi. Mogli biste da napravite kompromis sa partnerkom, a ne da mislite da ste uvek Vi u pravu. Neće Vam pasti kruna s glave.
Ukoliko žena ne želi da nastavi dalje odnos, problem je u neraščišćenim računima. Svi vi koji otaljavate vaše veze nećete biti zadovoljni. Svi vi koji se do sada niste trudili da gajite vaše odnose sa partnerom nećete biti zadovoljni. Svi muškarci koji nemaju petlju i želju da udovolje partnerki, a samim tim i sebi, biće ostavljeni.
Žena ne želi kompromis po svaku cenu jer u njoj obitava sećanje na loše dane, vraća se u prošlost i preispituje. Ne želi da se iste greške ponove, već hoće da zadovoljna ide dalje. Daje poslednju šansu partneru do marta, a posle se ništa više ne može ispravljati. Ukoliko nešto ne valja, traži se nešto novo. Do jula će Mars biti u znaku gde je Venera u sedištu, a Mars u izgonu. Venera će biti u znaku Jarca gde je Mars egzaltiran i pokazivaće svoju nadmoć do marta. Nadmoć nad njim, nad prošlosću, sadašnjošću, vremenom. Jer je Saturn u Jarcu u sedištu.
Mars će praviti opoziciju sa Uranom, a to će biti 25.12. Do tada će kuljati polako  stres, nervoza, ishitrene reakcije. Posle se nervoza smanjuje.
Kvadrat Mars sa Jupiterom u Raku donosi probleme u porodici, a plus opozicija Venere sa Jupiterom. Oni koji žive zajedno ili treba da žive zajedno moraće da prelome mnoge stvari, pa to može biti jako stresno, ali svakako mora doneti promene i u vezi. (Od 1.1.2014. do 21.1.2014.)
Venera će praviti sekstil sa Saturnom u Škorpiji od 8.1.2014-18.1.2014. Pošto je dispozitor Marsa, plus će biti retrogradna, mnoge stare veze, veze iz prošlosti koje su prekinute se mogu obnoviti, ali to nije nikako preporučljivo. Potrudite se da se prisetite koje greške ne treba ponavljati, kao i zašto neki odnos nije uspeo, pa ne ponavljajte iste greške.
Preispitivanja će trajati dok je Venera u Jarcu, do 5.3.2014. Prelazi Venera u Vodoliju tada gde će bolje biti i stvari će se brže rešavati, nema više odlaganja i vraćanja u prošlost. Dok je Mars u Vagi Venera će proći i kroz Ribe, Ovna, Bika, Blizance i Raka, ali o tome u drugim tekstovima, kada Venera bude promenila znak.

Posle mnogo previranja i gospodarenja Venere, od avgusta se vraca on na scenu, Mars u Škorpiji  u julu dolazi na svoje. Preseca se loše, dolazi bolja energija, pokreću se stvari, nema više razvlačenja.
Mars će biti retrogradan od 1.3. 2014-20.5.2014, pa će tada energija u odnosima biti na još gorem nivou, ali upozorenje je i spas. 

 

www.astroantares.

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.