петак, 16. август 2013.

Venera je ušla u znak Vage, a na nebu je T kvadrat

Venera je ušla u znak Vage, a na nebu je T kvadrat!

(delić Astrokabare iz Astrologosa broj 116.)

... Milion će pitanja žena da postavi sebi. I milion preobražaja bi mogla očekivati. A rešenje će stići na sasvim neobičan i čak jednostavan način.

Kad se jedno veče budete doterivali i na svoju, nikad lepšu kožu navlačili omiljenu haljinu, kada vam se dopadne i nemirni pramen vaše kose – pašće jedna duboka odluka! I biće ispraćena hipnotičkim ritualom. Odlučićete ishod svoje ljubavne budućnosti. Imaćete jasnu želju. Odluku. Snagu da misao pošaljete u budućnost i da je odredite. Uzećete, na poklon dobijenu ogrlicu, od prijateljice srodne sudbine, u koju su utisnute njene nade i njena sreća. Zar vam nije rekla, kada vam je poklanjala uz osmeh, da vam duguje zahvalnost i da ste poklon zaslužili? Zar se ne sećate da ste joj dali zlata vredan savet jednom? Ona nije sasvim svesna toga, vi još manje, ali život zna i zato ova energija ženskog ukrasa ide napred u budućnost, pravo sa vašom rešenošću da bude ono što poželeste. I sade je lakše. Uzdah je lakši, vazduh ređi. Talasi misli idu ka jednom radosnom cilju. Stvoren je smisao. Postoji naum. Motiv je sa njim tu. Razbežaše se sumnje čime je ogrlica okačena oko vrata. Čemu pitanja? Svaka od nas veruje da će ljubavna zamisao da je obraduje.

Već nakon sat i po sve ovo će biti zaboravljeno, magija ogrlice će ostati skrivena. Očiju njegovih sjaj i napetost naših bedara biće u dijalogu do zore. Ali nezahvalno je ispustiti iz vida prijateljičin pogled dok je ovu čaroliju poklanjala. I nalog koji je izgovarala. Moćnu sugestiju. Želju da budete srećni. Njeno hipnotisanje vas! Njen možda i nesvesni ali ogroman uticaj na vašu odluku i zaokruživanje vaših sentimentalnih potreba. Njen uticaj na to da imate predmet koji će vam simbolično doneti sigurnost, da ne kažemo spas u jednom prelomnom momentu!
Sreća je utkana u mislima pomilovanim željama. A naročito u poklončićima dragih prijateljica. U njihovoj dobronamernosti. Uzvratite joj i pošaljite zvezdu padalicu da joj se ispuni želja, kao što je i vama! Dok on spava, poželjan i drag, a vama san još nije mio jer se radujete, pogledajte u nebo, podignite ogrlicu koja je dole kraj kreveta i poželite da i ona ostvari svoje želje...
 

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.