петак, 1. март 2019.

Venera u Vodoliji

Venera danas ulazi u znak Vodolije u kojem će boraviti sve do 26. marta. Šta možemo da očekujemo u narednom periodu?

-Venera u Vodoliji će tražiti od nas da se preispitamo i osetimo koliko smo iskreni prema sebi, a potom i u svojim odnosima. 


-Budući da znakom Vodolije vlada Uran, vrednosti koje ova Venera neguje su plemenitost, humanost, saosećajnost i požrtvovanost. Stoga možete iznenaditi nekoga ili, ako osećate potrebu, pokloniti nekome nešto, tako da ta osoba ne zna da ste joj vi tu stvar poklonili.


-Mnogi će imati potrebu da se socijalizuju i provode vreme u društvu bliskih osoba. Za Veneru u Vodoliji je jako važno da se njeni odnosi zasnivaju na, pre svega, prijateljskoj osnovi. 


-Venera u Vodoliji je samostalna, nezavisna i otvorena. U želji da drugima udovolji i pomogne, često sebe izgubi. Zato će nas podsetiti koliko je važno da budemo sami sa sobom zadovoljni i da se osećamo udobno u svom telu.


-Inspiracija, originalno i inovativno će biti naglašeno u narednom periodu. Ako je iko majstor autentičnosti, onda je to Venera u Vodoliji!


-Iako može delovati mentalno ili hladno, istina je da ova Venera želi da prigrli ceo svet. Ona je veoma brižna i odana kada voli i kada je u odnosu.


Moto Venere u Vodoliji bi bio: Ljubav je sloboda, a mi smo istinski slobodni samo onda kada smo u odnosu!


Fotografija Profesionalna Astrologija.  

Profesionalna Astrologija

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.