среда, 6. март 2019.

Danas Uran ulazi u znak Bika po drugi put.

Fotografija Profesionalna Astrologija.   

Danas Uran ulazi u znak Bika po drugi put. Uran je ušao prvi put u ovaj znak 16. maja prošle godine, da bi se ponovo vratio u znak Ovna 6. novembra 2019. godine. Sada će Uran ostati u znaku Bika sve do 2026. godine, što će za nas predstaviti veliku promenu, budući da ciklus Urana traje 84 godine. Šta možemo da očekujemo dok Uran prolazi kroz znak Bika?

Iako je znak Bika znak Uranovog pada, sve što je “palo” na Zemlju nam donosi mogućnost materijalizacije, što može iznedriti važna otrkića ili pronalaske. Uran u Biku će imati za cilj da nas oslobodi od bilo kakve vezanosti i sigurnosti, što predstavlja Bik kao fiksni i stabilan znak, tako da sada može biti uzdrmano sve ono što nam nudi prividnu sigurnost.

Ono što je zanimljivo, jeste da se u trenutku Uranovog ponovnog ulaska u znak Bika, Ascendent nalazi u Blizancima (na ovim prostorima), tako da će Uran biti u uklještenom znaku Bika u 12. kući. Merkur je, kao vladar Ascendenta, retrogradan i nalazi se na 29. stepenu Riba u 11. kući. Samim tim, Uran nas može motivisati da pravimo konkretne proizvode (Bik) od svega što nam se može učiniti apstraktno ili teško za materijalizovanje – to može biti i neko znanje koje će tražiti konkretnu, praktičnu primenu. Budući da se Venera nalazi u Vodoliji, ona Urana vodi u svoje sedište, što mu izvesno donosi u vremenu snagu i mogućnost materijalizacije. Uran u Biku traži i da se poveća svest o našoj okolini i prirodi, tako što ćemo početi da je više osluškujemo. 

Glavna lekcija koju nam donosi Uran u Biku tiče se našeg prihvatanja promena koje će nas učiniti spremnima za akciju. Sigurnost se zapravo krije u našoj sposobnosti stalnog menjanja, što je konačno energija. Nasuprot ovog znaka stoji znak Škorpiona, koji nam govori da se moramo odreći svega, da bismo dostigli apsolut!

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.