недеља, 31. март 2019.

Mars je ušao u znak Blizanaca

Mars danas ulazi u razigrani znak Blizanaca u kojem će ostati sve do 16. maja. O čemu nam govori period koji je pred nama?

Iz jedne stabilne energije (Bik), ulazimo u veoma dinamičan period koji će doneti puno aktivnosti. Budući da znak Blizanaca govori o naglašenoj mentalnosti, možemo se osećati nervozno i napeto, ukoliko ne budemo znali kako da kanališemo ovu energiju. Ono što nam može pomoći jeste da budemo stalno u pokretu, bilo da biramo brz hod, ples ili kanališemo, pak, ovu energiju putem pisanja (Blizanci)- sve što ima veze sa pokretom, umiruje ovog Marsa!


S obzirom da je znak Blizanaca dvojni znak, potreba Marsa u ovom znaku se nekada ogleda u paralelnom obavljanju najmanje dve stvari, tako da će nam biti važno da se u narednom periodu fokusiramo na samo jednu stvar, kojoj ćemo posvetiti onoliko vremena koliko nam je potrebno. Mars u Blizancima voli brzinu, voli da se takmiči i postigne sve pre vremena, zbog čega često gubi svoj pravi kvalitet. 


Naša pažnja može biti usmerena na komunikaciju sa drugima, na pisanje, kretanje, putovanja. Zbog nestrpljive i ponekad nervozne prirode, ovaj Mars često reaguje imuplsivno, tako da preispitajte svoje odluke pre nego što nešto uradite.


Možemo biti inspirisani novim konceptima ili idejama-on ima potrebu da sa nekim razmeni svoja iskustva, ali isto tako ponekad ode u krajnost, usled snažne želje da dokaže da je u pravu.
Za Marsa u Blizancima je važno da se oslobađa stresa na svakodnevnom nivou i da uči da ga sitnice ne remete. U periodu koji je pred nama, možemo se dobro zabaviti, otkrivajući nove stvari i deleći svoja znanja u svakodnevnoj interakciji sa drugima!


 Fotografija Profesionalna Astrologija.  

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.