среда, 6. март 2019.

Merkur danas kreće retrogradno do 28. marta

Fotografija Profesionalna Astrologija.    

Merkur danas kreće retrogradno sa 29. stepena Riba i biće retrogradan sve do 28. marta. Šta možemo da očekujemo u narednom periodu?

Budući da Merkur kreće retrogradno sa mesta gde se nalazi fiksna zvezda Šeat iz sazvežđa Pegasus, period koji je pred nama će nam omogućiti da kombinujemo izuzetnu inteligenciju sa jakom intuicijom, što će veoma naglasiti duhovnost. Ova fiksna zvezda može govoriti o probuđenoj umetničkoj inspiraciji, a posebno poetskoj.

S obzirom da Merkur kreće retrogradno sa poslednjeg stepena, poslednjeg znaka, reč je o nečemu veoma specijalnom, jer postoji velika potreba da se stvari rezonuju na dubljem nivou. Opažajte sve poruke koje vam budu dolazile jer ćete dobijati direktne odgovore na važna pitanja. Ovaj retrogradni Merkur će nam postaviti pitanje „Koliko smo spremni duboko da ronimo“, da se prepustimo i bezuslovno verujemo. Njegova potreba može biti da iskristališe sve ono što mu naizgled deluje konfuzno ili nepoznato. 

Za vreme Merkurove retrogradnosti sačekajte sa donošenjem važnih odluka ili ih prepustite intuitivnom delu sebe. Pronađite svoj mir i provodite što više vremena u tišini, jer se tamo krije vaš putokaz!

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.