среда, 6. март 2019.

Mlad mesec u ribama 17.03.h

Fotografija Profesionalna Astrologija. 

Danas započinjemo novi ciklus kreiranja, Mladim Mesecom koji će se odigrati na 15. stepenu Riba. Prva faza je predviđena za naše želje, kao i definisanje ciljeva koje želimo da ostvarimo u vremenu.

U trenutku egzaktne konjunkcije Sunca i Meseca, čime započinje Mlad Mesec, Ascendent će se naći u Devici (na ovim prostorima). Merkur je, kao vladar, na 29. stepenu znaka Riba, pa će nas motivisati da preispitamo svoje prave emotivne potrebe, budući da se Mlad Mesec odigrava u 7. kući. Osetite šta je vama potrebno da živite u svojim odnosima, šta očekujete od istih i kako zamišljate da izgleda vaš idealan odnos.

Pre nego što dođemo do njegove manifestacije, biće potrebno da promenimo neke navike ili uverenja, kao i da pustimo sva ona sećanja koja nisu naša, a imaju tendenciju da žive kroz nas. 

Budući da se na 15. stepenu Riba nalazi fiksna zvezda Ahernar, ona nam donosi mogućnost da ostvarimo sva svoja nadanja, tako što ćemo dopustiti reci da nas “nosi”. Ahernar predstavlja ušće koje spaja u nama sve suprotnosti i koje predstavlja prečicu do manifestacije esencije odnosa.
U ovoj prvoj fazi cilj nam je da se povežemo sa svojim najdubljim nivoom emocija i sećanja (znak Riba), kako bi otkrili ko smo mi zaista i pronašli svoju pravu emotivnu priču. Ona nas vodi do suštinske iskrenosti ka sebi, odakle možemo da kreiramo najlepše stvari.

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.