среда, 23. мај 2018.

Mesečni horoskop za JUN




mesecni horoskop za jun 2018 


OVAN 

Tema: fokus pada na polje finansija.

Usled nepovoljnog planetarnog aspekta dolazi do određenih nesporazuma kada je u pitanju komunikacija sa okolinom. Vaše reči i dela mogu biti pogrešno protumačeni. 

Finansijska situacija je povoljna do 10. juna, nakon čega bi bilo poželjno da smanjite troškove. Ipak, izvesni su neočekivani dodatni prihodi zahvaljujući vašim prijateljima i poslovnim partnerima. 

Situacija na ljubavnom planu je povoljna do 10. juna, nakon čega lako može doći do nesporazuma sa partnerom. Savetuje se povećana opreznost do 17. juna. 

Čuvajte svoju energiju i povedite više računa o ishrani u drugoj polovini juna. 

BIK 

Tema: finansije i karijera u usponu. 

Napredovanje i ostvarivanje životnih ciljeva ovog meseca zavisi od vaše sposobnosti da se prilagodite drugima. Igrajte na kartu šarma kako bi osigurali uspeh. Potrudite se da budete tolerantniji nego inače. 

Prosperitet na polju karijere, ali i finansija, obezbedićete ukoliko se budete držali izreke „Tri puta meri, jednom seci“. Dakle, budite pažljivi kada je u pitanju donošenje bitnih odluka. Planetarni aspekti će vam biti naklonjeniji u drugoj polovini meseca. 

Ukoliko još uvek niste u emotivnoj vezi, u junu imate priliku da u istu uplovite. Ako već imate partnera, može doći do poteškoća uspostavljanja kompromisa među vama.

Hranite se zdravo.

BLIZANCI

Tema: budite strpljivi.

Iskoristite ovaj mesec da sagledate svoj dosadašnji napredak i korigujete neophodno. Na početku meseca može igledati kao da vam zvezde nisu naklonjene, ali već krajem meseca situacija je obrnuta. 

Uspeh ovog meseca zavisi od vaše organizacije i snalažljivosti. Na polju karijere budite strpljivi i pustite da se sve odvija svojim tokom. 
Ljubav možete pronaći tokom poslovnih sastanaka, seminara ili putovanja. Pažnju će vam držati veze koje teže nekoj ozbiljnosti. 

Povedite više računa o svom zdravlju. Izbegavajte stresne situacije.  

RAK 

Tema: ljubav u prvom planu.

Balansiranje je ključ za postizanje uspeha ovog meseca. Potrebno je uskladiti svoja mišnjenja i stavove sa mišljenjima drugih. Nakon 17. juna možete videti jasan napredak ukoliko se budete držali prethodne ideje. 

Od vaše sposobnosti da se prilagodite raznim transformacijama na polju karijere zavisiće finansijski ishod. Potrudite se da smanjite troškove koliko je moguće. Nakon 22. juna planetarni uticaji su nešto povoljniji. 

Uživate u ljubavi sa partnerom do 22. juna, nakon čega može doći do malih turbulencija. Bilo kako bilo, u mogućnosti ste da situaciju držite pod kontrolom.

Korigujte režim ishrane.

LAV 

Tema: prosperitet na polju karijere.

Iskoristite svoju prodornost i izdržljivost da se suočite sa problemima, tako ćete ih najbolje prevazići. 

Jun je mesec za postizanje uspeha na polju karijere, budući da Jupiter pravi povoljne aspekte. Ukoliko razmišljate o promeni profesije, ovo takođe može biti povoljan period za to. 

Oprezno sa finansijama. Novac mahom trošite na renoviranje doma ili ulagajući u nekretnine. 
Ovog meseca akcenat je na sklapanju novih prijateljstava. Savetuje se da pričekate sa donošenjem krupnijih odluka, poput stupanja u bračnu zajednicu ili razvoda. 

Usredsredite se na zdrav život, jer u zdravom telu je zdrav duh.

DEVICA

Tema: balansirajte između privatnog i poslovnog.

Fokusirajte se na svoje ciljeve, sačuvajte energiju i izbegavajte rizične situacije u oblasti karijere i finansija. Usled nepovoljnih planetarnih aspekata, nivo samopoštovanja je niži, a u određenim situacijama možete reagovati burnije nego inače. Međutim, vaša marljivost donosi uspeh u karijeri. 

Ovog meseca ste prilično rastrzani između privatnih i poslovnih pitanja. Trudite se da uspostavite ravnotežu među ova dva fronta i imaćete zagarantovan uspeh. 

Priuštite sebi neophodnu količinu odmora. 

VAGA 

Tema: fokus na polju karijere.

Dobro razmislite pre nego što donesete bilo kakve drastične odluke. Značajne promene u karijeri događaju se početkom treće dekade juna. Dodatni novčani prihodi mogući su nakon 22. juna. 

Izvesne su turbulencije na polju ljubavi. Bićete vrlo emotivni sve do 22. juna. Komunikacija je ključ rešavanja svih problema. Tolerancija i iskrenost su temelji svake uspešne veze. Ukoliko partnera još uvek niste pronašli, ovog meseca ćete pre biti zainteresovani za nešto neobavezno. 

Zdravlje je dobro. 

ŠKORPIJA

Tema: turbulencije na polju karijere i finansija.

Tolerancija će ovog meseca biti veoma važna. Vašem uspehu umnogome doprinosi podrška porodice. 

Potrudite se da nađete vreme za sagledavanje dosadašnjeg napretka, ustanovite koje segmente treba popraviti i napravite plan koji ćete sprovesti u delo kada planetarni aspekti budu nešto povoljniji. 

Na polju karijere dolazi do veoma važnih promena. Ipak, zahvaljujući vašoj snalažljivosti bićete u mogućnosti da prebrodite sve poteškoće. 

Ukoliko planirate neko veće finansijsko ulaganje, pobrinite se da se prethodno dobro informišete o svim potencijalnim okolnostima. Prijatelji vam mogu pomoći u tome.

Komunikacija sa partnerom dopirnosi harmoniji za polju ljubavi. Ukoliko još uvek nemate partnera, ovo je mesec kada možete uplivati u nešto ozbiljnije. 

Zdravlje je odlično. 

STRELAC

Tema: društveni život u prvom planu.

Karijera je zasnovana na emocionalnoj stabilnosti stečenoj tokom prethodnog perioda. Budite strpljivi i izbegavajte ulazak u konflikte. Situacije ovog meseca mogu biti izvan vaše kontrole. Međutim, posle kiše uvek dođe sunce.

U prvoj polovini juna preporučljivo je praviti planove, a u drugoj polovini preći u realizaciju istih. Finansijska situacija je stabilna. 

Ako nemate partnera, u junu imate brojne romantične mogućnosti. Ipak, biće zabeležen nedostatak posvećenosti. Ukoliko ste u vezi, moguće su nesuglasice sa partnerom, usled različitih stavova. Vremenom, ova situacija će se iskristalisati. 

Redovno bavljenje sportom i masaže mogu pomoći održanju vitalnosti. 

JARAC

Tema: potrudite se da smanjite stres. 

Zahvaljujući vašoj izdržljivosti i predanosti, u mogućnosti ste da vizualizujete probleme sa kojima ćete se susresti i uspešno ih prevazići, postižući pritom svoje sve svoje zacrtane ciljeve. 

Potrudite se da pronađete najefikasniji način balansiranja između ličnog zadovoljstva i porodičnih prohteva. Uspostavite sistem koji će funkcionisati u svakodnevnim aktivnostima. 

Promislite svaki svoj sledeći korak kako bi uspešno ostvarili planove. Od vas će se zahtevati dodatan trud i napor, budući da situacija u radnom okruženju neće biti na zavidnom nivou. 

Povedite računa da vam rashodi ne budu veći od prihoda ovog meseca. 

Kompromis i razumevanje će vam pomoći da rešite sve nesuglasice sa partnerom. 

Poželjna je detoksikacija organizma, kao i pojačana fizička aktivnost. 

VODOLIJA 

Tema: ljubav i porodica su u prvom planu. 

Ovo je mesec transformacija. Većina promena biće korisna po vas. 

Sredinom meseca može doći do promene na polju karijere u vidu samog profila posla i/ili radnog okruženja. Finansijska situacija nije preterano povoljna, stoga povedite računa o rashodima. Budite oprezni prilikom donošenja većih finansijskih odluka. 

Imate brojne mogućnosti na polju romanse. U prvoj polovini meseca niste sigurnu šta želite, ali u drugoj polovini juna aspekti Merkura vam pomažu da razjasnite situaciju. Nakon 22. juna imate punu podršku partnera na svim poljima. 

Držite se zdravog režima ishane i redovnog vežbanja. 

RIBE 

Tema: promene na svim životnim aspektima.

Iskoristite svoju intuiciju kako bi pronašli odgovarajući način da izbegnete sukobe i razočaranja. Potrudite se da budete što je moguće tolerantniji. 

Izvesne su nesuglasice sa prijateljima usled ličnog interesa na polju finansija.

Kada je u pitanju ljubav, različiti planetarni aspekti odražavaju se na vašu privlačnost i samopouzdanje, te ćete u nekim situacijama delovati stidljivo, a u nekim vrlo hrabro i privlačno. Budite dodatno tolerantni prema članovima porodice. 

Hranite se zdravo. 

Izvor Aalphapisces.org

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.